Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
25.09.2021

Σκληρή ανακοίνωση της Original 21 κατά Τσιάρτα

Οι οργανωμένοι οπαδοί και ο κόσμος της ΑΕΚ, δεν συγχωρούν τις ρατσιστικές, εθνικιστικές και ομοφοβικές απόψεις του Βασίλη Τσιάρτα.

Αντιδράσεις προκάλεσε ανάμεσα στους οπαδούς της ΑΕΚ, η είδηση για την πρόσληψη του Βασίλη Τσιάρτα ως προπονητή της ΑΕΚ Β’ , με τα social media να βράζουν και την Original 21 να βγάζει πολύ σκληρή ανακοίνωση.

Ο Βασίλης Τσιάρτας έχει υπάρξει ένας ποδοσφαιριστής που έλαμψε στο παρελθόν με τη φανέλα της ΑΕΚ, αλλά και της εθνικής Ελλάδας, ωστόσο τα τελευταία χρόνια έχει προκαλέσει πολλές φορές την κοινή γνώμη, για τις ρατσιστικές, εθνικιστικές και ομοφοβικές απόψεις του.

Τις τελευταίες ώρες στο Twitter το hashtag #Τσιαρτας είναι στα πιο δημοφιλή με φιλάθλους της ομάδας να εκφράζουν την ξεκάθαρη αντίθεσή τους στην πρόσληψή του, ενώ το πιο ηχηρό μήνυμα έρχεται από τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας.

Η Original 21 με ανακοίνωσή της αποκαλεί τον Βασίλη Τσιάρτα «σκουπίδι», εναντιώνεται στην συνεργασία του με την ΑΕΚ, σημειώνει ότι «ΑΕΚ σημαίνει προσφυγιά ξεριζωμένη» και σημειώνει ότι «τέτοιες κινήσεις το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να αλλοτριώσουν το DNA της ομάδας μας και να στιγματίσουν με λεκέ την ιστορία μας που με τόσο κόπο ο λαός της – ως θεματοφύλακας – ,κρατάει ψηλά σαν τα ύψιστα ιδανικά και πιστεύω Της».

Ολόκληρη η ανακοίνωση: 

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.