Categories: ΚΛΠ

Η συνταγή της ημέρας: Μπριζόλες

Tι χρειαζόμαστε;

χοιρινές μπριζόλες, 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο, 1 φλιτζάνι νερό, ρίγανη, αλάτι, πιπέρι, κόλιανδρο τριμμένο και το χυμό από 2 λεμόνια

Εκτέλεση:

Πλένουμε καλά τις μπριζόλες και τις βάζουμε σε ένα αντικολλητικό ταψί. Σε ένα μεγάλο σέικερ ή ένα μπωλ χτυπάμε καλά όλα τα υπόλοιπα υλικά. Ρίχνουμε το μίγμα στο ταψί με τις μπριζόλες και τις ανακατεύουμε καλά με τα χέρια μας να πάει παντού το μείγμα. Τέλος, ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 180 βαθμούς  για 1 ώρα περίπου και αφού στο ενδιάμεσο τις γυρίσουμε μία φορά. Καλή Όρεξη!!

Αναστασία Παπαδάκη

Share
Published by
Αναστασία Παπαδάκη