Categories: ΚΟΣΜΟΣ

Συνελήφθη στη Φλόριντα ο Κρις Μπράουν

Ο πρώην σύντροφος της Rihanna -την οποία και κακοποίησε- και μόνιμος ταραξίας της μουσικής βιομηχανίας Κρις Μπράουν συνελήφθη. 

Ο Μπράουν μόλις είχε τελειώσει την παράσταση στα πλαίσια της περιοδείας του στο Coral Sky του West Palm Beach.

Οι αρχές αρνήθηκαν να δώσουν περισσότερες πληροφορίες για το ένταλμα σύλληψης του 29χρονου.

Ο Μπράουν τελικά κατέβαλε χρηματική εγγύηση και αφέθηκε ελεύθερος.

“Τι νέα; Αύριο στη σκηνή!” έγραψε ο Μπράουν ως απάντηση σε ανάρτηση στο Instagram αφότου αφέθηκε ελεύθερος.

Ο Μπράουν και ο νόμος

Ο Κρις Μπράουν, συνθέτης και τραγουδιστής των επιτυχιών “Five More Hours”, “Kiss Kiss”, “Run it”, “No Air” ήταν για πέντε χρόνια υπό δικαστική επιτήρηση για την υπόθεση κακοποίησης της πρώην φίλης του, της γνωστής τραγουδίστριας της R&B και ποπ μουσικής Rihanna το 2009.

Από τότε έχει απασχολήσει αρκετές φορές τις αστυνομικές αρχές και η συμπεριφορά του έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του Τύπου.

Τον Αύγουστο του 2016, ο Μπράουν συνελήφθη ως ύποπτος για επίθεση με όπλο σε μια γυναίκα.

Το 2014 επιτέθηκε σε έναν άνδρα μπροστά από ένα ξενοδοχείο στην Ουάσινγκτον και καταδικάστηκε για πλημμέλημα. Στον τραγουδιστή δόθηκε εντολή να εισαχθεί σε κέντρο αποτοξίνωσης, αλλά τον απομάκρυναν από τη δομή, επειδή παραβίασε τους κανόνες της.

Ο Κρις Μπράουν πέρασε 2,5 μήνες στη φυλακή με τους αστυνομικούς να τον μεταφέρουν από το Λος Άντζελες στην Ουάσινγκτον για τις ακροαματικές διαδικασίες.

Σε ένα άλλο επεισόδιο, ενώ ήταν σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης, ο Μπράουν κατηγορήθηκε ότι πέταξε ένα τούβλο στο αυτοκίνητο της μητέρας του μετά από συμβουλευτική συνεδρία. Το περιστατικό συνέβη αφού ο τραγουδιστής είχε παρακολουθήσει μαθήματα διαχείρισης θυμού μετά από εντολή δικαστηρίου.

(Πηγή)

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA