Categories: ΚΟΣΜΟΣ

Το 39% των συναδέλφων σας αυνανίζεται στη δουλειά

Το γραφείο είναι ένα στρεσογόνο περιβάλλον. Έχεις να προλάβεις τις προθεσμίες, να εντυπωσιάσεις το αφεντικό, να πιάσεις τους στόχους. Όλα αυτά μπορεί να είναι εξαιρετικά αγχώδη. Ευτυχώς η επιστήμη έχει την απάντηση. Αυνανισμός

Λογικά θα ξέρετε ήδη, ότι ο αυνανισμός φτιάχνει την διάθεση, αυτό που δεν ξέρετε είναι πόσοι συνάδελφοί σας μπορεί να αυνανίζονται αυτή τη στιγμή.

Σε έρευνα που έκανε το Time Out New York, τα αποτελέσματα έδειξαν ότι το 39% των υπαλλήλων έχουν αυνανιστεί στις τουαλέτες της δουλειάς τους.

Άντρες και γυναίκες παραδέχονται πως ικανοποιούν τον εαυτό τους όταν τα πράγματα δυσκολεύουν.

«Αν πάω στη δουλειά μετά από μεθύσι, ο αυνανισμός με βοηθά να αισθανθώ καλύτερα».

Μια γυναίκα είπε τα πράγματα με το όνομά τους.

«Είμαι καυ….νη όλη μέρα».

Πάντως τις πρακτικές αυτές τις υποστηρίζουν και οι ίδιοι οι επιστήμονες. Σύμφωνα με μελέτη του Πανεπιστημίου του Μίσιγκαν, ο αυνανισμός αυξάνει τις ενδορφίνες και μειώνει τα επίπεδα της κορτιζόλης, της ορμόνης που οφείλεται για το στρες. Στις γυναίκες, μάλιστα, βοηθά και στην αυτοπεποίθησή τους.

Ο Μαρκ Σαρτζεντ, λέκτορας στο Πανεπιστήμιο του Νότιγχαμ λέει πως οι υπάλληλοι που ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους εντός προθεσμίας θα πρέπει να ανταμείβονται με ενθαρρυντικά διαλείμματα αυνανισμού.

Για να δούμε πως θα το προτείνετε αυτό στο αφεντικό σας…

Πηγή: Independent

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA