Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
27.10.2020

Σήμερα Ο Σπύρος Παγιατάκης στο Spollati ως Dj/Chef The Spanish Sessions

Ο Σπύρος Παγιατάκης ετοιμάζει μια απολαυστική βραδιά στην καρδιά της Αθήνας.

Ένα πρωτότυπο after office event, ένας ραδιοφωνικός παραγωγός και DJ που αφήνει τα mixer των bpm και πιάνει mixer της κουζίνας και ένα από τα καλύτερα στέκια της Πλατείας Αγ. Ειρήνης! Μετά τα πολύ επιτυχημένα Dj Chef food events με γεύσεις εμπνευσμένες από την Ιταλική και Αμερικανική κουζίνα, το Spollati, το all day cafe bar restaurant της πλατείας Αγ. Ειρήνης παρουσιάζει τη συνέχεια αυτού του πρωτότυπου after office event με τον Σπύρο Παγιατάκη για άλλη μια φορά όχι στις μουσικές επιλογές αλλά στις γεύσεις!

Ο Σπύρος Παγιατάκης αφήνει και πάλι τα dexx της μουσικής και πιάνει τα dexx της μαγειρικής! Μετά το ραδιόφωνο (En Lefko 87,7) τα dj sets και το food blogging και τα πολύ θετικά σχόλια των προηγούμενων DJ CHEF sessions αναλαμβάνει για ένα ένα ακόμα απόγευμα το menu του Spollati και αυτή τη φορά δημιουργεί γεύσεις εμπνευσμένες από την Ισπανική κουζίνα.

 Την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015, ο βιομηχανικός χώρος του Spollati στο νεοκλασικό της Αιόλου 27Α φιλοξενεί το τρίτο μέρος του DJ CHEF, ενός ιδιαίτερου after office concept event όπου ένας ραδιοφωνικός παραγωγός και dj αλλάζει ρόλο και  επιμελείται το μενού με στάση αυτή τη φορά στην Ισπανική κουζίνα.

 Tο μενού θα αποτελείται από: Kρεμμυδόσουπα με αμύγδαλα, τορτίγια με πατάτες, ρολά με τσορίθο, παέλια με κοτόπουλο και τάστα ντε σαντιάγο. Η κατάλληλη μουσική, γεύσεις, εξαιρετικό κρασί για ένα χαλαρό after office event που μπορεί να εξελιχτεί σε δυνατό πάρτι!

Spollati Aιόλου 27Α, τηλ : 21 5551 3004 

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2020 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.