Categories: ΕΛΛΑΔΑ

Σε λίγες μέρες το 2ο Φεστιβάλ Κοινωνικής Οικονομίας από τη Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Ένταξης Ευάλωτων Ομάδων “+εργάζομαι!”

Στις 2 & 3 Ιουνίου διοργανώνεται απο τη Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Ένταξης Ευάλωτων Ομάδων “+εργάζομαι!” το 2ο Φεστιβάλ Κοινωνικής Οικονομίας οπου φορείς μιας επιχειρηματικότητας με χαρακτήρα κοινωνικό και αλληλέγγυο συστρατεύονται και αναδυκνείουν το πολυσήμαντο έργο τους.

  Η Κοιν. Σ.Επ. “+εργάζομαι!” λειτουργεί το Παντοκαφενέ της (Μετσόβου 44 και Πικροδάφνης, Π. Φάληρο), απο το 2016 ως καφενείο – παντοπωλείο απασχολώντας αποκλειστικά άτομα με ειδικές ανάγκες και συγκεκριμένα νέους με αυτισμό, νοητική υστέρηση και άλλα ψυχιατρικά προβλήματα με κύριο σκοπό την ομαλή ένταξη τους στην αγορά εργασίας και τη κοινωνική τους ενσωμάτωση.

  Σε αυτό το φιλόξενο χώρο και περιμετρικά του το συγκεκριμένο 2ήμερο θα στηθούν περίπτερα οπου αντίστοιχες επιχειρησεις θα προβάλλουν τις υπηρεσίες τους, θα δειγματίζουν και θα διαθέτουν τα προιόντα τους αποσκοπώντας  στην αναγνώριση της ανερχόμενης Κοινωνικής Οικονομίας αλλα και στην ευαισθητοποίηση της τοπικής και ευρύτερης κοινωνίας.

POPAGANDA