Categories: ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σάρον Στόουν: «Υπάρχουν και πιο ταλαντούχοι ηθοποιοί από τη Μέριλ Στριπ»

Συνέντευξη στο Everything Zoomer, με αφορμή την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας της, παραχώρησε η διάσημη ηθοποιός Σάρον Στόουν, η οποία μίλησε για την καριέρα της και τον χώρο του Χόλιγουντ.

Η 63χρονη ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στην συνάδελφό της Μέριλ Στριπ, τονίζοντας πως γίνεται πολύς ντόρος για το ταλέντο της ενώ υπάρχουν και άλλες ηθοποιοί που είναι ισάξιες, με τις δηλώσεις της να γίνονται viral στο Twitter.

Όπως είπε:
 
«Η δουλειά ήταν έτσι στημένη, ώστε όλοι να ζηλεύουμε και να θαυμάζουμε τη Μέριλ, γιατί μόνο η Μέριλ έπρεπε να είναι η καλύτερη. Νομίζω ότι η Μέριλ είναι μια υπέροχη γυναίκα και ηθοποιός. Όμως κατά τη γνώμη μου, ειλικρινά, υπάρχουν κι άλλες γυναίκες ηθοποιοί εξίσου ταλαντούχες με τη Μέριλ Στριπ. Η Βαϊόλα Ντέιβις είναι ισάξια. Η Εύα Τόμπσον, η Τζούντι Ντέιβις, η Ολίβια Κόλμαν, η Κέιτ Γουίνσλετ. Αλλά λες Μέριλ Στριπ και όλοι πέφτουν στο πάτωμα. Εγώ είμαι πολύ καλύτερη κακιά από τη Μέριλ. Δεν θα ήταν καλή στο Βασικό Ένστικτο ή στο Καζίνο».

«Είναι το σύστημα που έχει καθιερώσει πέντε-δέκα ηθοποιούς και όλοι οι υπόλοιποι προσπαθούν να τους φτάσουν και θεωρούν τιμή να συνεργάζονται μαζί τους», πρόσθεσε η Σάρον Στόουν.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA