Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
22.09.2021

Ρέιβεν Σόντερς: Έχασε την μητέρα της δύο ημέρες μετά την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου

Τραγική στιγμή για την Αμερικανίδα σφαιροβόλο.

Από την χαρά για την κατάκτηση ενός μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες, στην θλίψη βρέθηκε η Ρέιβεν Σόντερς.

Η Αμερικανίδα σφαιροβόλος, που σήκωσε μεγάλη κουβέντα τόσο για την μάσκα της, όσο και για την κίνησή της πάνω στο βάθρο των νικητών, έχασε εντελώς ξαφνικά την μητέρα της.

Η Κλαρίσα Σόντερς, βρισκόταν την Τρίτη στο Ορλάντο για ένα πάρτι που διοργανώθηκε για τις οικογένειες των αθλητών που βρίσκονται στο Τόκιο, αλλά λίγο μετά την πρόδωσε η καρδιά της.

Η Ρέιβεν επρόκειτο να επιστρέψει στις ΗΠΑ την Πέμπτη και έμαθε από το Τόκιο τα θλιβερά νέα, κι ενώ είναι σε εξέλιξη έρευνα για το αν θα υπάρχουν κυρώσεις εις βάρος της για την κίνησή της στο βάθρο.

«Ελπίζω τα σόσιαλ για λίγο να φροντίσετε για την ψυχική μου υγεία και την οικογένειά μου. Η μητέρα μου ήταν σπουδαία γυναίκα και θα ζει πάντα μέσα μου. Ο Νο1 άγγελός μου. Θα σε αγαπώ για πάντα» έγραψε στο Twitter η Σόντερς.

Τραγική ειρωνεία είναι πως την ημέρα του τελικού η μητέρα της, μαζί με την αδερφή της ήταν σε ένα πάρτι στο Τσάρλεστον όπου ζουν, προκειμένου να γιορτάσουν το αργυρό της μετάλλιο, με την μητέρα της να κάνει δηλώσεις στην τηλεόραση, λέγοντας πως είναι οδυνηρό το ότι δεν μπόρεσε να ταξιδέψει στο Τόκιο για να την δει από κοντά να αγωνίζεται.

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.