Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
16.05.2021

Τίποτα δεν είναι αρκετά παράδοξο για τους Radio Martiko που έρχονται στην Αθήνα

Στις 25 Σεπτέμβρη κάνουν μια στάση για digging και φέρνουν μαζί τους και το σπάνιο χορευτικό υλικό της δισκοθήκης τους, για μια μοναδική vinyl only βραδιά στο White Monkey.

Το κυνήγι του White Monkey για καλή μουσική συνεχίζεται και με μεγάλη χαρά παρουσιάζει στο διψασμένο για raredancing grooves κοινό, τους Βέλγους dj’s και vinyl diggers Radio Martiko.

 Στις 25 Σεπτέμβρη, λίγο πριν τις εμφανίσεις τους στο Τόκυο, κάνουν μια στάση στην Αθήνα για digging και φέρνουν μαζί τους και το σπάνιο χορευτικό υλικό της δισκοθήκης τους, για μια μοναδική vinyl only βραδιά στο White Monkey, όπου οι μουσικές παραδόσεις όλου του κόσμου γίνονται party. Aπό Brazilian beat και Armenian rock ‘n roll, Frenchmambo, Iranian surf, μέχρι Chinese twist και Belgian bellydance. 

Τίποτα δεν είναι αρκετά παράδοξο για τους Radio Martiko

Τα set τους είναι ένα ξέφρενο ταξίδι από το καρναβάλι στους δρόμους της Αϊτής στα προάστια του Λάγος, κι από κει στο Λονδίνο των Mod’s ως τα κινηματογραφικά πλατό του Bollywood.

Μαζί τους και ο Αντρέας Ρόζος, international dj και συλλέκτης beat/Psych/Funk μουσικής. Come and shake with the monkeys!

https://www.youtube.com/watch?v=-ANE-x6SfwI&feature=youtu.be

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.