ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Vulgar»: Mαντόνα και Σαμ Σμιθ ετοιμάζουν νέο σινγκλ με… «S&M» διάθεση

Η πρώτη συνεργασία της Μαντόνα (Madonna) και του Σαμ Σμιθ (Sam Smith), ένα νέο σινγκλ με τίτλο «Vulgar», θα είναι διαθέσιμο στις 9 Ιουνίου.

Η Μαντόνα επιβεβαίωσε την κυκλοφορία δημοσιεύοντας το artwork του σινγκλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η φωτογραφία δείχνει δίπλα-δίπλα, δύο κορσέδες με τα αρχικά του Σμιθ και της Μαντόνα — «S&M».

«”Vulgar………… νέο τραγούδι κυκλοφορεί Παρασκευή 9 Ιουνίου @samsmith», έγραψε η Μαντόνα στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Ο Σμιθ υπονόησε για πρώτη φορά τη συνεργασία του με τη Μαντόνα την περασμένη εβδομάδα στο Twitter χρησιμοποιώντας ένα ηχητικό κλιπ στο οποίο το δίδυμο επαναλάμβανε τα ονόματά τους: «Σαμ και Μαντόνα». Επίσης στο Twitter υπήρξε ανάρτηση ότι οι θαυμαστές του Σαμ Σμιθ επρόκειτο να δεχτούν μια έκπληξη κατά τη διάρκεια του σόου του στο Μάντσεστερ στις 24 Μαΐου, κάτι που πολλοί υπέθεσαν ότι θα ήταν μια γεύση της συνεργασίας, καθώς η ανακοίνωση ήταν στην ίδια γραμματοσειρά με το πρώτο teaser. Ωστόσο, ο Σμιθ αναγκάστηκε να σταματήσει απότομα τη συναυλία λόγω φωνητικών προβλημάτων.

Ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός διασκεύασε επίσης πρόσφατα το σινγκλ της Μαντόνα «Human Nature», δίνοντας στους θαυμαστές του μία πολύ πιο έντονη ερμηνεία του μεγάλου χιτ του 1994. Πριν από αυτό, οι δύο επιτυχημένοι δημιουργοί εμφανίστηκαν μαζί στη σκηνή των φετινών Grammy, όπου η Μαντόνα παρουσίασε την Κιμ Πάτρας και τον Σαμ Σμιθ για την ερμηνεία της επιτυχίας τους «Unholy», που περιέχεται στο άλμπουμ «Gloria» του Σμιθ.

Οι νέες κυκλοφορίες όμως δεν σταματούν εδώ για την βασίλισσα της ποπ, καθώς η Μαντόνα συνεργάζεται με τον The Weeknd – o οποίος άλλαξε το όνομά του σε Έιμπελ Τεσφάγιε- και τον Playboi Carti για το τραγούδι «Popular», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει την Παρασκευή 2 Ιουνίου, στο πλαίσιο του νέου πρότζεκτ του The Weeknd, «The Idol».

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA