ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζέισον Μομόα: Γδύθηκε live σε βραδινή εκπομπή [ΒΙΝΤΕΟ]

Ο Τζέισον Μομόα βρέθηκε καλεσμένος χθες το βράδυ στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ και δεν δίστασε να βγάλει τα ρούχα του.

Ο 43χρονος ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή φορώντας τη χαρακτηριστική μωβ σατέν πιτζάμα με το ροζ στολισμένο παλτό, που φορά και στην ταινία Slumberland του Netflix.

Σύντομα όμως τα έβγαλε live. Αναφερόμενος στην πρόσφατη ανάρτησή του στο Instagram όπου ψαρεύει σε ένα παραδοσιακό μαλό της Χαβάης, ο Μομόα εξήγησε ότι κάνει μια εκπομπή.

«Είμαι δημιουργός και σεναριογράφος, σκηνοθέτης και παραγωγός σε αυτήν τη σειρά της Apple που ονομάζεται Chief of War και αφορά στη δεκαετία 1780, 1790 στη Χαβάη. Αυτό φοράω κάθε μέρα» είπε για την παραδοσιακή χαβανέζικη φορεσιά, χωρίς εσώρουχα, που αφήνει ακάλυπτα τα οπίσθια.

«Μόλις ετοιμαζόμουν για τον ρόλο και μου αρέσει να μπαίνω στο πετσί του ρόλου έτσι έκανα ηλιοθεραπεία για να μαυρίσω τον λευκό ποπό μου» είπε.

Σημείωσε δε, ότι του αρέσει η μίνιμαλ εμφάνιση και απεχθάνεται να φορά ρούχα πλέον γι΄ αυτό και κάθε μέρα φορά πια την παραδοσιακή χαβανέζική αμφίεση.

Όταν ο Τζίμι Κίμελ τον ρώτησε αν τη φορούσε εκείνη τη στιγμή μέσα από το κοστούμι του, η απάντησή του ήταν «Φυσικά».

Στη συνέχεια, ο Μομόα σηκώνεται όρθιος, βγάζει τα ρούχα του και αποκαλύπτεται η μινιμαλιστική χαβανέζικη φορεσιά του, που αφήνει λίγα στη φαντασία, με το κοινό να ζητωκραυγάζει.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA