ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Tuya»: Το νέο τραγούδι της Rosalia μας «ταξιδεύει» στην Ιαπωνία

Η δημοφιλής ποπ σταρ Rosalía μας «ταξιδεύει» στο Τόκιο με το νέο της τραγούδι «Tuya».

«Εμπνεύστηκα από τα ιαπωνικά όργανα για να δημιουργήσω τη ενορχήστρωση του «Tuya»», δήλωσε η Καταλανή τραγουδίστρια. «Η Ιαπωνία με κάνει να θέλω να κινούμαι αργά, με λεπτότητα. Είναι πανέμορφη από όπου κι αν την κοιτάξεις. Θαυμάζω την αφοσίωση που δίνουν στα μικρά πράγματα, με εμπνέει με τα πάντα. Ολα είναι μια τελετουργία», ανέφερε.

Σημειώνεται ότι η τραγουδίστρια έχει φέρει την δική της επανάσταση στην μουσική βιομηχανία, έχει σαρώσει στα Latin Grammy Awards, ενώ βρίσκεται στη λίστα του περιοδικού Rolling Stone με τα «500 κορυφαία άλμπουμ όλων των εποχών».

Η σταρ περιγράφει το ολοκαίνουργιο τραγούδι ως «μια σύνδεση -ή μια ερωτική συνάντηση- με ένα άλλο άτομο» ενώ αποκαλύπτει ότι ήθελε το βίντεο κλιπ να έχει μια εντελώς διαφορετική αίσθηση.

«Το βίντεο [επικεντρώνεται] γύρω από μια ξένη η οποία είναι συνέχεια μόνη της στο Τόκιο. Βρήκα αυτή την αντίθεση ενδιαφέρουσα», σημείωσε.

Επίσης στο βίντεο για το νέο της τραγούδι θέλησε να αποτυπώσει τα ιδιαίτερα στοιχεία που συνθέτουν το στυλ του Τόκιο. «Εμπνεύομαι από την ελευθερία ανάμειξης μοτίβων και χρωμάτων που συμβαίνει φυσικά στην Ιαπωνία ενώ θαυμάζω τον τρόπο με τον οποίο ντύνονται οι 60χρονες κυρίες: Φαίνονται πανέμορφες κάθε μέρα, όταν πηγαίνουν για ψώνια στη γειτονιά τους. Θυμάμαι ότι ήμουν στο Κιότο και ευχόμουν να μπορέσω να γεράσω με τόσο στυλ όσο αυτές».

Σύμφωνα με την Vogue αυτήν τη στιγμή ολοκληρώνει την περιοδεία της «Motomami» στην Ευρώπη. Στις 20 Ιουνίου θα εμφανιστεί στην πλατεία Νερού στο Φάληρο στο πλαίσιο του Release Athens x SNF Nostos 2023.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA