Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
26.03.2023

Το Παιδί Τραύμα στο νέο του video clip δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπό του

Στο «Απόψε φυλάω τον εαυτό μου για σένα», το Παιδί Τραύμα εμφανίζεται πρώτη φορά σε video clip και συνεργάζεται με τη Michèle Valley, μια ιστορική φιγούρα του ελληνικού σινεμά και θεάτρου.
Το Παιδί Τραύμα στο νέο του video clip δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπό του

Η ηρωίδα του φωνάζει: «Απόψε αφήνω τη χαρά να μπει. Να μπει μέσα μου και σ’ αυτούς που θα γεννήσω. Απόψε η ανάμνηση της χαράς είναι πιο δυνατή κι απ’ την ίδια τη χαρά. Απόψε θυμάμαι. Απόψε φυλάω τον εαυτό μου για σένα». 

Στο «Απόψε φυλάω τον εαυτό μου για σένα» το Παιδί Τραύμα αναμετριέται με την εσωτερική μας φυλακή, συνδυάζοντας στίχους και ενορχηστρώσεις που μοιάζουν να αλληλοσυγκρούονται ατέρμονα. Κινηματογραφικά έγχορδα, τρομπέτες και ροκ κιθάρες πρωταγωνιστούν στο δεύτερο single από το πολυαναμενόμενο άλμπουμ του «Μέινστριμ». 

Στο «Απόψε φυλάω τον εαυτό μου για σένα», το Παιδί Τραύμα εμφανίζεται πρώτη φορά σε video clip και συνεργάζεται με τη Michèle Valley, μια
 ιστορική φιγούρα του ελληνικού σινεμά και θεάτρου. Στο βίντεο συμμετέχουν επίσης οι Βασιλική Τρουφάκου και Χάρης Τζωρτζάκης, δύο ηθοποιοί που έχουν ξεχωρίσει μέσα από τη θεατρική και κινηματογραφική τους παρουσία τα τελευταία χρόνια. 

Υπό την καθοδήγηση του σκηνοθέτη Ιωάννη Νικηφόρου, οι ηθοποιοί, παρέα με το Παιδί Τραύμα και την μπάντα του, οπτικοποιούν σε δύο μέρη μια ιστορία απώλειας, ευαλωτότητας αλλά και ευτυχίας. Με μια διαφορετική κινηματογραφική αφήγηση διηγούνται μια ιστορία που μπορεί και να μας αφορά. 

Το άλμπουμ «Μέινστριμ» θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο από την United We Fly.  

Βρείτε το «Απόψε φυλάω τον εαυτό μου για σένα» σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες και στο e-shop της United We Fly.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.