ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

The Witcher: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του νέου κύκλου με την «υπόσχεση ότι όλα αλλάζουν»

Δόθηκε στη δημοσιότητα από το Netflix το επίσημο τρέιλερ για τον τρίτο κύκλο του «The Witcher», με τον Χένρι Καβίλ (Henry Cavill) να πρωταγωνιστεί στον εμβληματικό ρόλο του Geralt of Rivia για τελευταία φορά. Η πολυαναμενόμενη 3η σεζόν, η οποία υπόσχεται ότι «όλα αλλάζουν», θα κάνει πρεμιέρα με τα πρώτα πέντε επεισόδια στις 29 Ιουνίου και τα υπόλοιπα τρία επεισόδια στις 27 Ιουλίου.

«Το ταξίδι μου ως Geralt of Rivia ήταν γεμάτο με τέρατα και περιπέτειες και τώρα ήρθε η ώρα να αφήσω το μενταγιόν και τα σπαθιά μου για την 4η σεζόν», δήλωσε ο Καβίλ σε ανάρτησή του στο instagram τον Οκτώβριο του 2022 δίνοντας την σκυτάλη στον Λίαμ Χέμσγουορθ(Liam Hemsworth).

Μαζί με τον Καβίλ, πρωταγωνιστούν η Φρέγια Άλλαν(Freya Allan) ως Ciri και η Άνια Σαλότρα(Anya Chalotra) ως Yennefer of Vengerberg.

Επίσης επιστρέφουν στον τρίτο κύκλο οι Τζόι Μπέιτι(Joey Batey), Μίμι Ντιβένι(Mimi Ndiweni), Ίμον Φαρέν(Eamon Farren), Μιάνα Μπέρινγκ(MyAnna Buring), Γουίλσον Ράτζου-Πουτζάλτε(Wilson Mbomio) και Τομ Κάντον(Tom Canton).

«Καθώς οι μονάρχες, οι μάγοι και τα θηρία της Ηπείρου ανταγωνίζονται για να την αιχμαλωτίσουν, ο Geralt παίρνει την Ciri of Cintra για να την κρύψει αποφασισμένος να προστατεύσει τη οικογένειά του που μόλις επανενώθηκε από εκείνους που απειλούν να την καταστρέψουν», αναφέρει η περίληψη της 3ης σεζόν του «The Witcher». «Η Yennefer, στην οποία έχει ανατεθεί η μαγική εκπαίδευση της Ciri, τους οδηγεί στο προστατευμένο φρούριο της Aretuza, όπου εκεί ανακαλύπτουν ότι έχουν προσγειωθεί σε ένα πεδίο μάχης πολιτικής διαφθοράς, σκοτεινής μαγείας και προδοσίας».

Όπως αναφέρει το Variety το «The Witcher» δημιουργήθηκε από την Λόρεν Σμιντ Χίσσριχ(Lauren Schmidt Hissrich) και βασίζεται στην ομώνυμη σειρά βιβλίων του Πολωνού συγγραφέα Άντζεϊ Σαπκόφσκι(Andrzej Sapkowski).

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA