Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
09.12.2022

Σχεδόν 10 εκατομμύρια θεατές παρακολούθησαν την πρεμιέρα του House of the Dragon

Tο πολυαναμενόμενο prequel του Game Of Thrones έκανε πρεμιέρα και έσπασε όλα τα ρεκόρ.
Σχεδόν 10 εκατομμύρια θεατές παρακολούθησαν την πρεμιέρα του House of the Dragon

Tο πολυαναμενόμενο prequel του Game Of Thrones, House Of The Dragon έκανε πρεμιέρα στο HBO την Κυριακή 21 Αυγούστου και έσπασε όλα τα ρεκόρ.

Η πρεμιέρα της σειράς που είναι αφιερωμένη στην ιστορία του Οίκου και της βασιλείας των Targaryen, ξεπέρασε σε προβολές κάθε προηγούμενη, καθώς την παρακολούθησαν περίπου 9.9 εκατομμύρια θεατές μόνο στην Αμερική, σε HBO και HBO Max, σε ένα μόλις βράδυ. O επικεφαλής περιεχομένου του HBO, Casey Bloys δήλωσε: «Ήταν υπέροχο που είδαμε εκατομμύρια θαυμαστές του GΟΤ να επιστρέφουν στο Westeros. Είμαστε εκστασιασμένοι με τη θετική ανταπόκριση των θεατών. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε με το κοινό αυτά που τους επιφυλάσσει η ομάδα αυτή τη σεζόν.»

Σημειώνεται ότι η πρεμιέρα του Game of Thrones το 2011 συγκέντρωσε 4,2 εκατομμύρια θεατών, ενώ μέχρι σήμερα παραμένει η μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία του ΗΒΟ. 

To House Of The Dragon θα περιλαμβάνει 10 επεισόδια που θα προβάλλονται σε εβδομαδιαία βάση. Βασίζεται στο βιβλίο του George R.R. Martin, Fire & Blood και τοποθετείται περίπου 200 χρόνια πριν από τα γεγονότα που παρουσιάζονται στο Game of Thrones.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.