ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Τζέιμς Κόρντεν εγκαταλείπει το «The Late Late Show» για τα παιδιά του [ΒΙΝΤΕΟ]

Ο Τζέιμς Κόρντεν (James Corden) ήξερε από την αρχή ότι η παρουσίαση του «The Late Late Show» θα ήταν μια «περιπέτεια» και ποτέ ο «τελικός προορισμός».

Σε ένα guest spot στο «The Drew Barrymore Show», ο Βρετανός ηθοποιός και παρουσιαστής, μοιράστηκε τον λόγο που πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει τη θέση του παρουσιαστή μετά από οκτώ χρόνια.

«Κοίτα δεν είναι εύκολο με κανέναν τρόπο να φύγεις από κάτι τέτοιο… Εννοώ ότι δεν θα δουλέψω ποτέ σε καλύτερο περιβάλλον από αυτό στο οποίο εργάζομαι τώρα», είπε. «Η αποχώρηση μου από το σόου δεν έχει να κάνει με το εάν το απολαμβάνω. Το λατρεύω, αλλά η αλήθεια είναι ότι πήρα πολύ εύκολα την απόφαση γιατί πάντα ήξερα ότι ήταν μια περιπέτεια και ποτέ δεν το θεώρησα ως τον τελικό προορισμό».

Στη συνέχεια, ο Κόρντεν αποκάλυψε ότι η επιλογή του είχε να κάνει περισσότερο με τα τρία παιδιά του, καθώς όπως είπε εξαιτίας των επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν είχε αρκετό χρόνο για να τον αφιερώσει σ’ αυτά.

Ο Κόρντεν ανακοίνωσε τον περασμένο Απρίλιο ότι σκοπεύει μετά την ολοκλήρωση και της φετινής σεζόν θα εγκαταλείψει την παρουσίαση του «The Late Late Show», το οποίο ανέλαβε το 2015 ύστερα από την αποχώρηση του Κρεγκ Φέργκιουσον.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA