ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η σόλο καριέρα του Damiano David μόλις ξεκίνησε

Ο Damiano David παρουσιάζει σήμερα το “Silverlines”, το πρώτο τραγούδι από το πολυαναμενόμενο solo project του, το οποίο κυκλοφορεί από την Panik Records/Sony Music. Πρόκειται για μία συνεργασία με τον Άγγλο τραγουδιστή, τραγουδοποιό και παραγωγό, Labrinth, ο οποίος συνέβαλε στην παραγωγή του τραγουδιού.

Σχετικά το “Silverlines” ο Damiano αναφέρει: “Αυτό το τραγούδι έχει ιδιαίτερη σημασία για εμένα. Ήταν ένα από τα πρώτα τραγούδια που ηχογραφήθηκαν για αυτό το νέο project. Σήμερα, αν κοιτάξω πίσω, βρίσκομαι ακριβώς εκεί που λέει το τραγούδι. Η επιλογή του ‘Silverlines’ για την αρχή αυτού του νέου κεφαλαίου στη ζωή μου έγινε αυθόρμητα. Ελπίζω να με ακολουθήσετε σε αυτό το ταξίδι.”

Το “Silverlines” αποτελεί μία εκπληκτική κινηματογραφική σύνθεση, ένα πολυδουλεμένο project και ένα φοβερό ντεμπούτο για τον Damiano, το οποίο αναδεικνύει την ισχυρή και εντυπωσιακή φωνητική του γκάμα,  μέσω του ποιητικού λυρισμού και της λαμπρής παραγωγής του Labrinth.

Η ίδια κινηματογραφική ενέργεια αντικατοπτρίζεται και στο music video, σε σκηνοθεσία του απόλυτου διδύμου Nono + Rodrigo, η τολμηρή και δυναμική οπτική αφήγηση των οποίων αντικατοπτρίζει τέλεια το τραγούδι, καθώς βλέπουμε τον Damiano σε φοβερά ονειρικά και δραματικά πλάνα και γραφικά τοπία.

Ο Damiano David είναι ένας καταξιωμένος Ιταλός τραγουδοποιός, η πορεία του οποίου από τους δρόμους της Ρώμης μέχρι τη διεθνή καταξίωση και την καθιέρωσή του ως δύναμη στην παγκόσμια μουσική σκηνή είναι απλώς εξαιρετική. Ο Damiano, γνωστός ως ο τραγουδιστής του κορυφαίου συγκροτήματος Måneskin, επαινέθηκε για τη χαρισματική σκηνική του παρουσία και τα δυνατά του φωνητικά, ως ο frontman του Νο.1 ιταλικού συγκροτήματος που έκανε παγκόσμια επιτυχία, με τον ίδιο να τυγχάνει παγκόσμιας αναγνώρισης και να λαμβάνει διθυραμβικά σχόλια από τους κριτικούς

Το νέο αυτό ταξίδι του Damiano για το solo project του γεννήθηκε από την ανάγκη του ίδιου να εκφράσει ένα περισσότερο προσωπικό και ευάλωτο κομμάτι του εαυτού του.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ
POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA