ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Rihanna χάιδεψε την κοιλιά της στο Super Bowl και αποκάλυψε ότι είναι ξανά έγκυος

Λαμπερή, ντυμένη στα κόκκινα και για δεύτερη φορά έγκυος εμφανίστηκε η Ριάνα στο πολυαναμενόμενο ημίχρονο του Super Bowl.

Η 34χρονη τραγουδίστρια, η οποία έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί πριν από εννέα μήνες, προκάλεσε φρενίτιδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς ανέβηκε στην σκηνή και χάιδεψε την κοιλιά της μπροστά σε ένα παγκόσμιο κοινό εκατομμυρίων ανθρώπων στο State Farm Stadium της Αριζόνα, όπου οι Philadelphia Eagles έχασαν από τους Kansas City Chiefs. Εκπρόσωπος της Ριάνα επιβεβαίωσε τα νέα για το μωρό λίγο μετά το τέλος του σόου της.

Ήταν η πρώτη ζωντανή τηλεοπτική εμφάνιση της Ριάνα από το 2018, όταν μαζί με τον DJ Khaled ανέβηκαν στη σκηνή των βραβείων Grammy για να τραγουδήσουν το «Wild Thoughts».

©EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

Η Ριάνα ξεκίνησε το σόου αιωρούμενη σε μια πλατφόρμα πάνω από το γήπεδο, καθώς τραγούδησε το single της «B@@@ Better Have My Money». Ερμηνεύοντας πολλές επιτυχίες της -δεν είναι περίεργο εξάλλου, σύμφωνα με την New York Post, που άλλαξε τη λίστα των τραγουδιών που θα ερμήνευε, 39 φορές- δεν αποκάλυψε κανένα νέο τραγούδι.

Το κοινό ξεσηκώθηκε με το «Where Have You Been» και ακολούθησε η επιτυχία «Only Girl». Στην συνέχεια, ερμήνευσε το «We Found Love», το «Rude Boy» και το «Work», χωρίς όμως τον Drake. Συνέχισε με το «Wild Thoughts» και το «Pour It Up» ενώ ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με το «Umbrella» και στη συνέχεια το «Diamonds» για κλείσιμο.

©EPA/JOHN G. MABANGLO

Η αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της Ριάνα αποτέλεσε πάντως έκπληξη, καθώς προηγουμένως είχε δηλώσει σε τηλεοπτική της εμφάνιση πως δίσταζε να πει το ναι στο Super Bowl καθώς είχε γεννήσει πρόσφατα. «Σκεφτόμουν: ‘Είσαι σίγουρη; Έχουν περάσει μόλις 3 μήνες από τον τοκετό; Θα έπρεπε να παίρνω τόσο σημαντικές αποφάσεις αυτή τη στιγμή; Μπορεί να το μετανιώσω» είχε δηλώσει για την στιγμή που δέχτηκε την πρόταση να εμφανιστεί στο ημίχρονο του Super Bowl. (Πηγή) Φωτογραφίες: ΑΠΕ.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA