ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Ντρου Μπάριμορ αναβάλει τελικά την πρεμιέρα του νέου κύκλου της εκπομπής της, εν μέσω απεργίας των σεναριογράφων

Η Ντρου Μπάριμορ αποφάσισε να μην συνεχίσει το «The Drew Barrymore Show», αφού προηγουμένως προκάλεσε αντιδράσεις για την έναρξη παραγωγής της εκπομπής της εν μέσω των απεργιών των Σωματείων Σεναριογράφων και Ηθοποιών WGA και SAG-AFTRA.

Χθες η ηθοποιός και οικοδέσποινα του «The Drew Barrymore Show» κοινοποίησε μήνυμα μέσω Instagram για να απαντήσει στα αρνητικά σχόλια που διατυπώνονται για τo talk show της από τότε που ανακοίνωσε ότι η νέα σεζόν θα κάνει πρεμιέρα αυτόν τον μήνα.

«Πραγματικά προσπαθήσαμε να βρούμε την πορεία μας προς τα εμπρός» ανέφερε.

Ενώ η ηθοποιός και παρουσιάστρια είπε ότι η απόφαση ελήφθη για να προσλάβει μέλη του συνεργείου της εκπομπής της που ήταν άνεργα από τότε που ξεκίνησε η απεργία του WGA τον Μάιο, τελικά προχώρησε χωρίς Σεναριογράφους – μέλη του Σωματείου και η κίνησή της επικρίθηκε ως υπονόμευση της απεργίας. Μάλιστα μέλη του Σωματείου προχώρησαν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το στούντιο της εκπομπής της.

«Άκουσα τους πάντες και παίρνω την απόφαση να αναστείλω την πρεμιέρα της σειράς μέχρι να λήξει η απεργία» έγραψε η Μπάριμορ.

«Δεν έχω λόγια να εκφράσω τη βαθύτατη συγγνώμη μου σε όποιον πλήγωσα και, φυσικά, στην απίστευτη ομάδα μας που εργάζεται στο σόου και το έκανε αυτό που είναι σήμερα» συνέχισε.

«Πραγματικά ελπίζω σε μια λύση για ολόκληρο τον κλάδο πολύ σύντομα» τόνισε η ηθοποιός.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA