Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
12.09.2023

Η Nicky Doll έρχεται για να ξεσηκώσει το Shamone στις 28 Μαΐου

Είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται την Ελλάδα μια Drag Queen Star από το βραβευμένο με EMMY, "RuPaul's Drag Race".
Η Nicky Doll έρχεται για να ξεσηκώσει το Shamone στις 28 Μαΐου

Η Nicky Doll είναι η καλλιτεχνική drag περσόνα του Γάλλου Karl Sanchez που έχει ως έδρα τη Νέα Υόρκη και έγινε γνωστή από τη 12η σεζόν του “RuPaul’s Drag Race” καταλαμβάνοντας τη 10η θέση. Από το 2022, η Nicky Doll είναι κριτής και η βασική hostess του “Drag Race France”.

Ο Sanchez έγινε makeup artist και δημιούργησε την drag περσόνα του, Nicky Doll, το 2009. Δεν έχει drag μητέρα, ούτε ανήκει σε καμία οικογένεια drag, ενώ το όνομά της “Nicky” είναι ένας φόρος τιμής στη Nicki Minaj και το “Doll” είναι επειδή έχει διαφορετικές προσωπικότητες και ήθελε λίγη ευελιξία στο όνομα. 

Η εμφάνιση του Sanchez στη 12η σεζόν του “RuPaul’s Drag Race” ανακοινώθηκε στις 23 Ιανουαρίου 2020 και είναι ο πρώτος Γάλλος διαγωνιζόμενος που συμμετείχε στην αμερικανική version του σόου. Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του εκεί, ο Sanchez βρέθηκε στην κορυφή μία φορά.

Ο RuPaul ως οικοδεσπότης σε ένα επεισόδιο του Saturday Night Live, επέλεξε τον Sanchez για να κάνει το μακιγιάζ του Pete Davidson στο μαγνητοσκοπημένο σκετσάκι της εκπομπής. Τον Μάρτιο του 2022, η Nicky Doll ανακοινώθηκε hostess του “Drag Race France” και η πρώτη σεζόν έκανε πρεμιέρα στις 25 Ιουνίου 2022.

Η Nicky Doll θα εμφανιστεί στο Shamone Club με μία εξαιρετική performance την Κυριακή 28 Μαΐου στις 9:30 μμ. και είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται την Ελλάδα μία Drag Queen Star από το βραβευμένο με EMMY RuPaul’s Drag Race. Το show που θα παρουσιάσει, θα μαγνητοσκοπηθεί για το ντοκυμαντερ που ετοιμαζει κάνοντας περιοδεία σε όλη την Ευρώπη.

Shamone Club, Λ. Κωνσταντινουπόλεως 46, Αθήνα, τηλ. 210 345 0144 
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.