Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
28.11.2023

Eurovision 2022: Αίσθηση έχει προκαλέσει η συμμετοχή της Σερβίας – Η τραγουδίστρια πλένει τα χέρια της στην σκηνή

Η Konstrakta ερμηνεύει το "In Corpore Sano" και σαπουνίζει τα χέρια της πάνω στη σκηνή, ενώ έχει αναφορά και στην Μέγκαν Μαρκλ.
Eurovision 2022: Αίσθηση έχει προκαλέσει η συμμετοχή της Σερβίας – Η τραγουδίστρια πλένει τα χέρια της στην σκηνή

Μεγάλη αίσθηση έχει προκαλέσει η εμφάνιση της Σερβίας στον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, που διεξάγεται τη φετινή χρονιά στο Τορίνο, μιας και η τραγουδίστρια της χώρας κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του τραγουδιού… πλένει τα χέρια της πάνω στη σκηνή.

Ήταν τον περασμένο Μάρτιο όταν η Σέρβα καλλιτέχνιδα Konstrakta κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στον εθνικό τελικό της χώρας της με το τραγούδι “In Corpore Sano” (Σε ένα υγιές σώμα), ανάμεσα σε άλλες 17 συμμετοχές.

Το τραγούδι -που έγραψε η ίδια- αποτελεί μια είδους κριτική στο δυσλειτουργικό σύστημα υγείας της Σερβίας, μια “κραυγή” για την έλλειψη υγειονομικής περίθαλψης για τους καλλιτέχνες εν μέσω πανδημίας και ταυτόχρονα μια διακωμώδηση των σημερινών προτύπων ομορφιάς.

Στην πρόβα της χώρας για τον ΄Β ημιτελικό της Πέμπτης (12/05) βλέπουμε την Konstrakta να συνοδεύεται στη σκηνή από τρεις άντρες και δύο γυναίκες. Κάθεται σε μία καρέκλα και μπροστά της βρίσκεται μια λεκάνη με νερό. Κατά τη διάρκεια του τραγουδιού πλένει τα χέρια της, ενώ τα μέλη των φωνητικών της δίνουν πετσέτες.

«Ποιο είναι το μυστικό πίσω από τα υγιή μαλλιά της Μέγκαν Μαρκλ; Ποιο θα μπορούσε να είναι το μυστικό;», αναφέρεται στην αρχή του τραγουδιού.

«Οι μαύροι κύκλοι γύρω από τα μάτια δείχνουν προβλήματα στο συκώτι. Τα σημάδια γύρω από τα χείλη μπορεί να σημαίνουν ότι έχεις σπληνομεγαλία. Η σπληνομεγαλίαδεν είναι καλή, δεν είναι όμορφη. Γιατί ένας καλλιτέχνης πρέπει να είναι υγιής», αναφέρει η ίδια κατά τη διάρκεια του τραγουδιού.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.