Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
25.05.2023

Εμφάνιση έκπληξη του Νίκολας Κέιτζ στην ταινία «The Flash»

Ο ηθοποιός επιστρέφει ως Superman, αναβιώνοντας τον ρόλο του στην αποτυχημένη ταινία «Superman Lives» του Τιμ Μπάρτον πριν από 25 χρόνια.
Εμφάνιση έκπληξη του Νίκολας Κέιτζ στην ταινία «The Flash»

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο Esquire Middle East, ο σκηνοθέτης της ταινίας «The Flash» Άντι Μουσκιέτι (Andy Muschietti) αποκάλυψε ότι και ο Νίκολας Κέιτζ (Nicolas Cage) θα κάνει μία σύντομη εμφάνιση (καμέο) στην ταινία. Ο Κέιτζ θα εμφανιστεί ως Σούπερμαν αναβιώνοντας τον ρόλο του στην αποτυχημένη ταινία «Superman Lives» του Τιμ Μπάρτον πριν από 25 χρόνια.

«Ο Νικ ήταν απολύτως υπέροχος», είπε ο Μουσκιέτι. «Αν και ο ρόλος ήταν καμέο, έπεσε με τα μούτρα… Ονειρευόμουν όλη μου τη ζωή να δουλέψω μαζί του. Ελπίζω να μπορέσω να συνεργαστώ ξανά μαζί του σύντομα» πρόσθεσε ο σκηνοθέτης.

Το πώς ο Σούπερμαν του Κέιτζ συμβάλλει στην πλοκή του «The Flash» μένει να φανεί. Η ταινία διαδραματίζεται στο πολυσύμπαν της DC, γεγονός που εξηγεί την επιστροφή του Μάικλ Κίτον ως Μπάτμαν/Μπρους Γουέιν για πρώτη φορά από τότε που πρωταγωνίστησε στο «Batman» (1989) και στο «Batman Returns» (1992) του Τιμ Μπάρτον. Ο Μπεν Άφλεκ θα επαναλάβει επίσης τον ρόλο του Μπάτμαν/Μπρους Γουέιν από τα «Batman v Superman: Dawn of Justice» και «Justice League» του Ζακ Σνάιντερ.

Κατά τη διάρκεια της ίδιας συνέντευξης, ο Κέιτζ είπε: «Δεν χρειάζεται να είμαι στο MCU, είμαι ο Νικ Κέιτζ».

Το «The Flash» κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 16 Ιουνίου από την Warner Bros.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.