Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
09.12.2022

Δείτε το βίντεο από το πρώτο τραγούδι των Arctic Monkeys από το επερχόμενο άλμπουμ τους, “The Car”

Οι Arctic Monkeys μόλις κυκλοφόρησαν το “There’d Better Be A Mirrorball”, το πρώτο τραγούδι από το επερχόμενο άλμπουμ τους, “The Car” που θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου.
Δείτε το βίντεο από το πρώτο τραγούδι των Arctic Monkeys από το επερχόμενο άλμπουμ τους, “The Car”

Το “The Car” είναι το έβδομο studio άλμπουμ των Arctic Monkeys και περιλαμβάνει 10 νέα τραγούδια με την υπογραφή του Alex Turner. H παραγωγή έγινε από τον James Ford και οι ηχογραφήσεις πραγματοποιήθηκαν στα Butley Priory, Suffolk, RAK Studios στο Λονδίνο και στα La Frette στο Παρίσι.  

Τέσσερα χρόνια μετά την κυκλοφορία του “Tranquility Base Hotel + Casino”, το “The Car” βρίσκει τους Arctic Monkeys να δημιουργούν ένα νέο μουσικό τοπίο γεμάτο από εντελώς νέες και συναρπαστικές ενορχηστρώσεις και τον Alex Turner στα πιο πλούσια φωνητικά του μέχρι σήμερα.

Η deluxe έκδοση βινυλίου (limited grey vinyl, a tip on sleeve, mounted gloss cover image) θα είναι διαθέσιμη μέσα από το AM Official Store και το Domino Mart. Επίσης, μια ακόμη έκδοση βινυλίου (custard coloured) θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά μέσα από ανεξάρτητα δισκοπωλεία και τα καταστήματα HMV.

Το “The Car” επίσης, θα κυκλοφορήσει σε standard έκδοση βινυλίου, CD, κασσέτα και ψηφιακά.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.