Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
07.07.2022

Οι προτάσεις της Popaganda για τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου

Δεσποινίς Μαργαρίτα στο Θέατρο Χώρα, Mάριος Φραγκούλης στο Θέατρο Παλλάς και Idra Kayne στο Ρυθμός Stage
Οι προτάσεις της Popaganda για τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου

Δεσποινίς Μαργαρίτα στο Θέατρο Χώρα

Δεσποινίς Μαργαρίτα

Mία δασκάλα του Δημοτικού, H δεσποινίς Μαργαρίτα, ξετυλίγει τη διττή της ταυτότητα στην αίθουσα διδασκαλίας.Mία αλληγορία πάνω στη δύναμη της εξουσίας, όπως τη συναντάμε στην κοινωνία, στην οικογένεια, στο σχολειό, στην εκκλησία, στο κράτος. 

21:00

ΘΕΑΤΡΟ ΧΩΡΑ

Αμοργού 20, Κυψέλη 


Mάριος Φραγκούλης στο Θέατρο Παλλάς

marios fragkoulis

O Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και το International Foundation for Greece (IFG), με ιδρύτρια και Πρόεδρο την Ασπασία Λεβέντη διοργανώνουν συναυλία με τίτλο: ΜΑΡΙΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ-Tales of Christmas. Τα έσοδα θα διατεθούν στο INTERNATIONAL FOUNDATION FOR GREECE για την αγορά ασθενοφόρων για το ΕΚΑΒ.

Στα δύο λαμπερά, γιορτινά βράδια θα ακουστούν κυρίως Χριστουγεννιάτικα τραγούδια σε πρώτη παγκόσμια εκτέλεση – όπως αυτά αποτυπώθηκαν στο νέο δίσκο “Tales of Christmas” του Μάριου Φραγκούλη ο οποίος κυκλοφορεί διεθνώς (ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία, Μεξικό, Μ. Βρετανία και βεβαίως στην Ελλάδα). Ο δίσκος ηχογραφήθηκε στα Abbey Road Studios υπό τη διεύθυνση του βραβευμένου με 6 Grammy Awards και με δύο υποψηφιότητες για Oscar, συνθέτη και ενορχηστρωτή Jorge Calandrelli, με την London Philharmonia. Ο Μάριος Φραγκούλης σ’ αυτή τη μοναδική συναυλία συμπράττει με τη Συμφωνική Ορχήστρα του δήμου Αθηναίων υπό τη διεύθυνση του Λουκά Καρυτινού.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει και η χορωδία των “Μικρών Μουσικών” του Ωδείου Αθηνών, που αποτελείται από παιδιά ηλικίας 6-12 ετών, εξαιρετικά ταλέντα στη μουσική η οποία συμμετείχε και στην ηχογράφηση του δίσκου. Ο Μάριος  Φραγκούλης, Πρέσβης Καλής Θελήσεως του International Foundation for Greece, προσφέρθηκε να τραγουδήσει αφιλοκερδώς για να συμβάλλει στην υλοποίηση ενός από τους στόχους του Ιδρύματος, την αγορά ασθενοφόρων για το ΕΚΑΒ.

20:00|είσοδος:9€-12€, 18€, 20€, 28€, 30€, 40€, 42€ και 55€

Θέατρο Παλλάς
Βουκουρεστίου 5, Αθήνα


Idra Kayne στο Ρυθμός Stage

Ιdra Kayne

Μισή Ελληνίδα μίση Αφρικανή, η Idra είναι η Soul Funk Queen της πόλης και έρχεται για μία ξεχωριστή εμφάνιση στο “Ρυθμός Stage” τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου. Uplifting set με το δικό της πρωτότυπο υλικό και κομμάτια από White Stripes, Jamiroquai, Kesiah Jones, Stevie Wonder, Massive Attack , Daft Punk και άλλα…not to be missed!

 

20:00|είσοδος: 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί

Ρυθμός Stage

Μαρίνου Αντύπα 38, Ηράκλειο

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.