Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
12.06.2021

Εντοπισμός υπόπτου στον Έβρο για το αποτρόπαιο έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Νωρίτερα, η ΕΡΤ μετέδωσε πληροφορίες που ανέφεραν ότι τα χαρακτηριστικά του υπόπτου προσομοιάζουν με την περιγραφή που έχει κάνει ο 32χρονος σύζυγος της άτυχης γυναίκας αναφορικά με έναν από τους ληστές, εκείνον που δολοφόνησε την 20χρονη.

Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΕΛΑΣ εξετάζει το ενδεχόμενο να έχει σχέση με την δολοφονία της 20χρονης, μέσα στο σπίτι της, στα Γλυκά Νερά, ένας Γεωργιανός, που συνελήφθη στον Έβρο, επειδή προσπάθησε να φύγει από την Ελλάδα με πλαστό διαβατήριο.

Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές επισημαίνουν ότι ο αλλοδαπός δεν έχει προσαχθεί μέχρι αυτή την ώρα το Τμήμα Ανθρωποκτονιών, ωστόσο, η συμμετοχή του σε ληστεία, τον περασμένο Μάρτιο, στο Πικέρμι και η απόπειρά του να φύγει από την χώρα έχουν θέσει σε κίνηση τις Αρχές.

Νωρίτερα, η ΕΡΤ μετέδωσε αποκλειστικές πληροφορίες που ανέφεραν ότι τα χαρακτηριστικά του υπόπτου προσομοιάζουν με την περιγραφή που έχει κάνει ο 32χρονος σύζυγος της άτυχης γυναίκας αναφορικά με έναν από τους ληστές, εκείνον που δολοφόνησε την 20χρονη.

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.