Categories: ΕΛΛΑΔΑ

Πρόεδρος Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής στον ΣΚΑΙ: «Έχετε θράσος να μιλάτε για τους πολίτες όταν εσείς πήρατε χρήματα από τους πολίτες» [ΒΙΝΤΕΟ]

Ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής, Κώστας Λουράντος, βρέθηκε στην πρωινή εκπομπή στον ΣΚΑΪ μετά τα σχόλια για τον ίδιο αλλά και τον κλάδο που εκπροσωπεί που ακούστηκαν στο κεντρικό δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού το βράδυ της Δευτέρας.

Ο τηλεοπτικός σταθμός του Φαλήρου συνδέθηκε με το φαρμακείο του κ. Λουράντου προκειμένου να υπάρξει μία συζήτηση για τα self- test, και εξαρχής ο παρουσιαστής, Δ. Οικονόμου, έσπευσε να πει ότι: «ο κ. Λουράντος μιλάει περισσότερο από τους δημοσιογράφους».

«Θεωρώ προσωπικά ότι ως σταθμός ή ως κανάλι -για να μην πω τίποτα άλλο- έχετε πάρα πολύ χιούμορ για να έρχεστε σήμερα στο φαρμακείο μου και να έρχεστε σε εμένα όταν χθες το βράδυ λοιδορούσατε και το φαρμακείο μου και εμένα προσωπικά με ακανόμαστες και απαράδεκτες εκφράσεις εκφράσεις» είπε ο πρόεδρος του ΦΣΑ.

«Το λέτε για τα σχόλια που έχουν ακουστεί;» αναρωτήθηκαν οι δημοσιογράφοι του πάνελ. «Δεν είναι σχόλια είναι η δική σας παρέμβαση ως σταθμός στα όσα ανεβάσατε και όσα είπατε» ξεκαθάρισε ο κ. Λουράντος.

«Όπως λέτε εσείς την άποψή σας έχουν και οι άλλοι δικαίωμα να πουν την άποψή τους, αλίμονο να μην σχολιάζαμε» επιχείρησε να τον διακόψει ο Δ. Οικονόμου.

«Το χθεσινό δεν ήταν σχόλιο» απάντησε ο πρόεδρος του ΦΣΑ. Και πρόσθεσε: «Δεν ανήκω στους πρόθυμους, σε αυτούς δηλαδή που μπορούν να ανταποκριθούν σε έναν σχεδιασμό του σταθμού τους. […] Ξέρετε , δεν είναι η ενόχληση, που το σχόλιο χθες προκάλεσε ειδικά για αυτή την περίπτωση μάλλον διαφήμιση μου κάνετε, παρά με υποβαθμίσατε».

«Όταν ο σταθμός σας κάνει ένα σχόλιο για τον πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής λέγοντας ότι είναι “παλιάς κοπής”…» είπε ο κ. Λουράντος με τον Δ. Οικονόμου να τον διακόπτει και να λέει ότι ο σταθμός «για όλους κάνει σχόλια. Και για τον Μητσοτάκη, και για τον Τσίπρα και για τον Κουτσούμπα. Για όλους».

«Εγώ δεν εκπροσωπώ τον εαυτό μου, εκπροσωπώ τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Αττικής ο οποίος πάρα πολλές φορές έχει αναδειχθεί ως προστάτης της υγείας του κόσμου μαζί και με άλλους κλάδους και βεβαίως έχει ανταποκριθεί με δωρεάν παροχή υπηρεσιών» πρόσθεσε με τη δημοσιογράφο να τον ρωτάει για «όσα είπατε σχετικά με αυτήν την περίφημη αποζημίωση για το τεστ». «Εγώ εξέφρασα αποζημίωση για τα τεστ, τα μοριακά. Για τα self-test δε μίλησα. Παραποιείτε τις θέσεις μου» είπε ο πρόεδρος.

Στη συνέχεια οι δημοσιογράφοι επέμειναν στη δική τους «γραμμή» με τον πρόεδρο να ξεκαθαρίζει «προσπαθείτε να βάλετε λόγια σε εμένα που δεν είπα και να φέρετε μια συζήτηση όπως θέλετε εσείς. Εγώ δεν ανήκω στους πρόθυμους. Κάνατε μια ατασθαλία άνευ προηγουμένου».

«Σηκωθείτε και φύγετε από τον χώρο που σας φιλοξενεί και λοιδoρήσατε χθες. Έχετε θράσος να μιλάτε για τους πολίτες όταν εσείς πήρατε χρήματα από τους πολίτες. Γεια σας» πρόσθεσε.

ΠΗΓΗ

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA