Categories: ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πόσα πόδια και χέρια έχουν η Όπρα και η Ρις στο νέο εξώφυλλο του Vanity Fair;

Όσοι είδαν το εξώφυλλο του Vanity Fair τα είδαν όλα τριπλά. Τι και αν είχαν επιστρατευτεί η Όπρα Γουΐνφρεϊ, η Νικόλ Κίντμαν, η Ρις Γουίδερσπουν και ο Τομ Χανκς; Το Photoshop Annie Leibovitz που η Όπρα απέκτησε τρίτο χέρι και η Ρις Γουίδερσπουν ένα επιπλέον πόδι.

Το τεύχος με τα πιο κορυφαία  fail στο Vanity Fair πέρασε απαρατήρητο πριν από την έκδοση του επετειακού τεύχους για τα 24 χρόνια κυκλοφορίας του και προκάλεσε χαμό στο ίντερνετ. Με μεγάλη δόση χιούμορ σχολίασαν η Όπρα Γουΐνφρεϊ και η Ρις Γουίδερσπουν την επική γκάφα.

«Λοιπόν… υποθέτω ότι τώρα όλοι ξέρουν πως έχω 3 πόδια. Ελπίζω να μπορείτε να με αποδεχτείτε για αυτό που είμαι», σχολίασε η Ρις Γουίδερσπουν. Η Όπρα δεν έχασε την ευκαιρία να απαντήσει με άφθονη δόση χιούμορ. «Αποδέχομαι το τρίτο σου πόδι από τη στιγμή που αποδέχεσαι το τρίτο μου χέρι».

Ο κόσμος δεν έχασε την ευκαιρία να σχολιάσει το αστείο περιστατικό στα social media. «Τώρα που αποκαλύφθηκε η Όπρα ως εξωγήινη με 3 χέρια, η προοπτική της προεδρικής υποψηφιότητάς της παίρνει πιο απειλητική τροπή». «Αν περνάτε δύσκολα σήμερα στη δουλειά θυμηθείτε ότι δεν είστε ο άνθρωπος που έδωσε το ok για τις φωτογραφίες της Ρις Γουίδερσπουν με τρία πόδια και της Όπρα Γουΐνφρεϊ με τρία χέρια».

Τα επικά fail έρχονται λίγες ώρες αφότου το Vanity Fair αποκάλυψε πως αφαίρεσε ψηφιακά τον James Franco μετά τις κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης εναντίον του.

 

Πηγή

Λουίζα Σολομών-Πάντα

Share
Published by
Λουίζα Σολομών-Πάντα