Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
01.12.2022

Πως φαντάζεσαι τη νέα δημοτική αγορά της Κυψέλης;

Ο διάλογος ξεκινά και ο δήμος Αθηναίων καλεί το Σάββατο 9 Μαΐου τους κατοίκους της Κυψέλης αλλά και κάθε δημότη που ενδιαφέρεται σε ένα πρωτότυπο διαδραστικό παιχνίδι για να σχεδιάσουν μαζί την ανακαινισμένη Δημοτική Αγορά.
Πως φαντάζεσαι τη νέα δημοτική αγορά της Κυψέλης;

Ο δήμος Αθηναίων ανοίγει το διάλογο και προσκαλεί το Σάββατο, 9 Μαΐου, από τις 11.00 έως στις 20.00 στη Φωκίωνος Νέγρη, κατοίκους και δημότες της Κυψέλης προκειμένου να σχεδιάσουν από κοινού τη νέα εποχή που ανοίγει για το ιστορικό κτίριο της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης. Σε συνεργασία με την 6η Κοινότητα του δήμου Αθηναίων και την ομάδα του «ΣυνΑθηνά» (www.synathina.gr), κάτοικοι και φίλοι της Κυψέλης θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στον σχεδιασμό και στη διαμόρφωση μιας νέας ταυτότητας της Δημοτικής Αγοράς της Κυψέλης – «Μένης Κουμανταρέας», μέσα από ένα ολοήμερο, πρωτότυπο, διαδραστικό παιχνίδι, στον πεζόδρομο της Φωκίωνος Νέγρη, μεταξύ των οδών Επτανήσου και Δροσοπούλου.

Οι συμμετέχοντες θα κληθούν να απαντήσουν στα ερωτήματα: Πείτε μας τη γνώμη σας; Πώς φαντάζεσαι το νέο πρόσωπο της Αγοράς της Κυψέλης; Ποιους φορείς, υπηρεσίες και δράσεις θα ήθελες να στεγάσει;» Οι απαντήσεις, προτάσεις και ιδέες, που θα συγκεντρωθούν, θα αξιολογηθούν από την τοπική κοινότητα και τις δημοτικές υπηρεσίες και σε επόμενο στάδιο θα παρουσιασθούν στο πλαίσιο έκθεσης στην περιοχή. Παράλληλα, όλες οι προτάσεις θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα: www.agorakypselis.gr.

Ανοίγοντας το διάλογο με τους ενεργούς πολίτες για ένα από τα εμβληματικά τοπόσημα του κέντρου της Αθήνας, o δήμος Αθηναίων εγκαινιάζει τη διαβούλευση με τους πολίτες, σχετικά με τις μελλοντικές, διαφορετικές χρήσεις κτηρίων και οικημάτων του δήμου της Αθήνας, στα οποία, παρεμβάσεις μεταβλητής κλίμακας ολοκληρώνονται εντός του 2015. Στόχος είναι, οι χώροι αυτοί να αποτελέσουν δυναμικό πόλο στην οικονομική, κοινωνική και δημιουργική ζωή της Αθήνας. Οι δράσεις εντάσσονται στο ευρύτερο πρόγραμμα αστικής ανάπτυξης του δήμου Αθηναίων και στοχεύουν αφενός στην αναβάθμιση του αστικού περιβάλλοντος και τη βελτίωση της καθημερινότητας πολιτών και επισκεπτών, και αφετέρου στην ενεργότερη συμμετοχή των πολιτών.

Διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ της Popaganda για τη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης, όταν το Σάββατο 25 Απριλίου εικαστικοί και δημοτικοί φορείς συζήτησαν με περαστικούς και κατοίκους για την αναδιαμόρφωση και ανασύστασή της.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.