Categories: ΕΛΛΑΔΑ

Θέλετε καλύτερες υποδομές για το ποδήλατο στην Αθήνα;

Ποια είναι τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ένας ποδηλάτης στην Αθήνα; Πως μπορούν να αναβαθμιστούν οι υπάρχουσες υποδομές; Τι εμποδίζει ώστε το ποδήλατο να γίνει βασικό μέσο μετακίνησης στην πόλη; Αυτές είναι μερικές μόνο από τις ερωτήσεις που καλούνται να απαντήσουν οι κάτοικοι της Αθήνας, συμμετέχοντας όλον τον Ιανουάριο, ενεργά στη διαμόρφωση του σχεδίου του δήμου Αθηναίων για την επέκταση των ποδηλατοδρόμων και την αναβάθμιση των υπαρχουσών υποδομών χρήσης του ποδηλάτου.

Τη συμμετοχή των δημοτών του στη συνδιαμόρφωση του σχεδίου για την επέκταση των ποδηλατοδρόμων στην πρωτεύουσα και την αναβάθμιση των υπαρχουσών υποδομών χρήσης του, θέλει ο δήμος Αθηναίων και τους καλεί να συμπληρώσουν το σχετικό ερωτηματολόγιο εδώ. Συμπληρώστε το!

Στόχος είναι, έως το τέλος του Ιανουαρίου, να συγκεντρωθούν οι απαραίτητες εκείνες πληροφορίες που θα βοηθήσουν στη λήψη των σωστών αποφάσεων. Κάποιες από τις ερωτήσεις, είναι ποια είναι τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ένας ποδηλάτης στην Αθήνα, πώς μπορούν να αναβαθμιστούν οι υπάρχουσες υποδομές, τι εμποδίζει ώστε το ποδήλατο να γίνει βασικό μέσο μετακίνησης στην πόλη.

«Περισσότερα ποδήλατα σημαίνει λιγότερα αυτοκίνητα, λιγότερος θόρυβος, μικρότερη ρύπανση, βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, σημαίνει βιώσιμη πόλη» δήλωσε ο δήμαρχος, Γιώργος Καμίνης.

Αναστασία Βαϊτσοπούλου

Share
Published by
Αναστασία Βαϊτσοπούλου