Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
04.12.2021

Πλήρης κάλυψη από την κυβέρνηση στον Μπογδάνο για τη δημοσίευση των ονομάτων νηπίων

Δεν φάνηκε να ενοχλείται η κυβέρνηση από την επιλογή του «γαλάζιου» βουλευτή Κωνσταντίνου Μπογδάνου, να δημοσιεύσει τα ονοματεπώνυμα παιδιών μεταναστών, για να «αναδείξει» το δημογραφικό πρόβλημα, επειδή αυτά φοιτούν σε νηπιαγωγείο της Αθήνας.

Πλήρη κάλυψη έδωσε η Νέα Δημοκρατία, στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, ο οποίος επέλεξε να αναδημοσιεύσει από την ιστοσελίδα meaculpa.gr, λίστα με τα ονόματα νηπίων.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου δήλωσε: «Αδιαπραγμάτευτη πολιτική της κυβέρνησης είναι να διασφαλίζει τα ανθρώπινα δικαιώματα. Είναι αυτονόητο ότι όλα τα στελέχη πρέπει να ακολουθούν την αρχή αυτή. Ως εκ τούτου, η πράξη του κ. Μπογδάνου ήταν ένα λάθος. Ο ίδιος αναγνώρισε μεν το λάθος, ωστόσο οφείλω να ξεκαθαρίσω ότι ανάλογα λάθη στο μέλλον δεν θα μπορούν να γίνονται ανεκτά».

Από την παραπάνω δήλωση, συμπεραίνει κανείς, ότι για την ελληνική κυβέρνηση, οι βουλευτές της μπορούν να κάνουν λάθος και να μη διασφαλίζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα, εκθέτοντας παιδιά, φτάνει στη συνέχεια να ζητήσουν «συγγνώμη» και να μην το επαναλάβουν.

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.