Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
21.10.2021

Ποιοι θα είναι οι μεγάλοι νικητές των φετινών βραβείων Όσκαρ;

«Φωτιά» έχουν πάρει τα στοιχήματα με τους πιθανούς νικητές των ταινιών.

Εν όψει της 87ης χρονιάς τελετής των Όσκαρ που θα λάβει χώρα στο Dolby Theatre στο Χόλυγουντ την Κυριακή, οι φανατικοί σινεφίλ στοιχηματίζουν ποντάροντας στον πιθανό νικητή της κάθε κατηγορίας στις ταινίες. Ως την Κυριακή που προβλέπεται να γίνει η διοργάνωση, τα στοιχήματα έχουν πάρει «φωτιά». Σύμφωνα με το ελληνικό site στοιχημάτων Stoiximan.gr  και το αμερικανικό Williamhill.com οι κατηγορίες με τους πιθανούς νικητές χωρίζονται ως εξής:

Στην κατηγορία καλύτερη ταινία δίνουν το Birdman. Η ίδια ταινία καταλαμβάνει πάλι την πρώτη θέση στην κατηγορία καλύτερη σκηνοθεσία, με ποσοσό 8/15. Στην κατηγορία Α΄ Ανδρικού ρόλου πρώτος κατατάσσεται ο ηθοποιός Εddie Redmayne, ο οποίος ερμήνευσε το χαρακτήρα του φυσικού Στίβεν Χόκινς στην ταινία  «Η θεωρία των πάντων», με ποσοστό 1/4. Αντίστοιχα πρώτη για τον A’ Γυναικείο ρόλο, είναι η ηθοποιός Julianne Moore για την ερμηνεία της στην ταινία «Still Alice», με ποσοστό 1/50. Για το Β’ Ανδρικό ρόλο, τα στοιχήματα δίνουν πρώτο τον JK Simmons για την ταινία «Whiplash» με ποσοστό 1/50. Παράλληλα, για το Β’ Γυναικείο ρόλο υποψήφια είναι η Patricia Arquette με ποσοστό 1/66.

Στη συνέχεια, στην κατηγορία καλύτερο soundtrack προάγεται η ταινία «Η θεωρία των πάντων». Όσκαρ φωτογραφίας στα στοιχήματα παίρνει η ταινία Birdman με ποσοστό 1/7. Στην κατηγορία καλύτερου μοντάζ πρώτη βγαίνει η ταινία Βοyhood με ποσοστό 4/9. Έπειτα η ταινία «The Grand Budapest Hotel» είναι η πρώτη στην κατηγορία πρωτότυπου σεναρίου. Στην κατηγορία πρωτότυπου τραγουδιού τις εντυπώσεις κέρδισε η ταινία «Glory» με αναλογία 2/9. Επίσης, όσκαρ οπτικών εφέ φαίνεται ότι θα κερδίσει η ταινία «Ιnterstellar» με ποσοστό 1/4. Στην κατηγορία της ξενόγλωσσης ταινίας η ταινία «Ιda», η οποία είναι πολωνικής παραγωγής πήρε καλές κριτικές, κατατάσσεται ψηλά στον πίνακα των στοιχημάτων με αναλογία 4/9. Στην κατηγορία του ντοκιμαντέρ η παραγωγή «Citizenfour» κέρδισε τους θεατές με πιθανότητες 1/6. Καλύτερη ταινία κινουμένων σχεδίων έχει προκριθεί η ταινία «Ηοw to train your dragon 2» με πιθανότητες 2/7 και ταινία κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους παίρνει η ταινία «Feast» με αναλογία 1/4. Στην κατηγορία διασκευασμένου σεναρίου πρώτη στα στοιχήματα είναι η ταινία «Τhe Immitation Game» με πιθανότητες 2/5. Στην κατηγορία Σχεδιασμός παραγωγής πρώτη είναι η ταινία «Τhe Grand Budapest Hotel» με αναλογία 1/9.  Όσκαρ κοστουμιών παίρνει η ίδια ταινία με πιθανότητες 1/10 και πρώτη προάγεται και στην κατηγορία του μακιγιάζ με αναλογία 1/5. Όσκαρ ταινίας μικρού μήκους οι θεατές ψηφίζουν το «Phone Call» με αναλογία 4/9. Ηχητικού μοντάζ το «American Sniper» με πιθανότητες 13/8 και τέλος, στην κατηγορία ντοκιμαντέρ μικρού μήκους πρώτη στα στοιχήματα είναι η ταινία «Crisis Hotline: Veterans Press 1» με πιθανότητες 1/5.

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.