Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
21.10.2020

Πέθανε ο 11χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο ενώ έκανε πατίνι

Η αστυνομία ερευνά το πώς περιήλθε στην κατοχή του παιδιού το ηλεκτρικό πατίνι και αν ήταν ενήμεροι οι γονείς.

Την τελευταία του πνοή άφησε το 11χρονο αγόρι που το απόγευμα της Δευτέρας παρασύρθηκε από αυτοκίνητο ενώ εκινείτο με το πατίνι του σε δρόμο της Χερσονήσου.

Δυστυχώς, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, το μικρό αγόρι δεν τα κατάφερε, σκορπώντας απέραντη θλίψη στην οικογένεια και τους οικείους του.

Η κατάσταση της υγείας του 11χρονου, από την αρχή, ήταν πολύ κρίσιμη , λόγω του σοβαρού τραυματισμού του. Είχε υποστεί εξαιρετικά σοβαρά τραύματα, μεταξύ των οποίων κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, θλάσεις σε πνεύμονα και καρδιά και ένα σημαντικό εσωτερικό αιμάτωμα.

Ο μικρός Λεωνίδας μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας της Χερσονήσου όμως σύντομα κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο ΠΑΓΝΗ.  Άμεσα εισήχθη στη ΜΕΘ, όμως αργά το βράδυ της Πέμπτης υπέκυψε στα τραύματά του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων όπου νοσηλευόταν.

Την ίδια στιγμή, η αστυνομία, πέρα από τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος, ερευνά ήδη το πώς περιήλθε στην κατοχή του παιδιού το ηλεκτρικό πατίνι και αν ήταν ενήμεροι οι γονείς.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, υπάρχει πληροφορία ότι το ηλεκτρικό πατίνι δεν άνηκε στο παιδί και το είχε μόλις πάρει από ένα κατάστημα για να το δοκιμάσει.

Πηγή: www.cretapost.gr

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2020 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.