Categories: ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παίκτης της Έβερτον συνελήφθη για παιδοφιλία

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση που μεταδίδει ο Βρετανικός Τύπος, ότι ποδοσφαιριστής της πρώτης γραμμής στην Premier League στην Αγγλία ερευνάται από την αστυνομία για υποθέσεις παιδοφιλίας.

Μάλιστα ο παίκτης φέρεται να έχει συλληφθεί το βράδυ της Παρασκευής 16/7.

Την είδηση αποκάλυψε η Mirror και λίγο αργότερα η Έβερτον έκανε γνωστό πως απέβαλε έναν παίκτη από την πρώτη ομάδα, χωρίς να τον κατονομάζει, και θα περιμένει την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας.

«Η Έβερτον μπορεί να επιβεβαιώσει ότι έχει αποβάλει έναν παίκτη της πρώτης ομάδας εν αναμονή μιας αστυνομικής έρευνας. Ο σύλλογος θα συνεχίσει να υποστηρίζει τις έρευνες των αρχών και δεν θα κάνει άλλη δήλωση αυτή τη στιγμή», αναφέρουν τα «Ζαχαρωτά».

Αν και το όνομα του παίκτη δεν έχει γίνει επισήμως γνωστό ακόμη από τις Αρχές, στην Αγγλία κάνουν λόγο για το μέσο της Έβερτον, τον Ισλανδό Γκίλφι Σίγκουρντσον, κάτι που μένει να επιβεβαιωθεί.

Η αστυνομία από την πλευρά της αρκέστηκε στο να αποκαλύψει ότι πρόκειται για εκατομμυριούχο διεθνή 31χρονο ποδοσφαιριστή της Premier League, που αγωνίζεται τακτικά και με την εθνική του ομάδα, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σημειώνοντας παράλληλα πως ο ποδοσφαιριστής αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση και οι έρευνες συνεχίζονται.

Πηγή

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA