Categories: ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Οι έρευνες των αρχών στρέφονται στις ουσίες που έπαιρνε η Τζωρτζίνα και τις βλάβες που προκάλεσαν

Στις ουσίες που είχε λάβει η Τζωρτζίνα και προκάλεσαν βλάβες σε ήπαρ και πνεύμονα στρέφονται πλέον οι έρευνες για τη διαλεύκανση των θανάτων των τριών κοριτσιών στην Πάτρα.

Χθες έγινε γνωστό πως οι ιστοπαθολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας δεν «έδειξαν» ασφυκτικό θάνατο ούτε καρδιολογικό πρόβλημα, οπότε το ενδιαφέρον στρέφεται τώρα στις ουσίες που είχε πάρει.

Συγκεκριμένα ζητείται να υπάρξει σύγκριση με τις ουσίες που χορηγούνταν κανονικά στην 9χρονη από τους γιατρούς, αν και εκτιμάται ότι οι ουσίες αυτές δεν θα μπορούσαν να προκαλέσουν τέτοιο ακαριαίο θάνατο.

Υπενθυμίζεται πως το μικρότερο παιδί της οικογένειας, η 7 μηνών Ίριδα, πέθανε τον Μάρτιο του 2021 και ο πατέρας είχε ζητήσει να γίνει ιατροδικαστική έκθεση στα Ιωάννινα, καθώς το 2019 είχε κατατεθεί μήνυση κατά παντός υπευθύνου, επειδή το εύρημα της ιατροδικαστικής έκθεσης για τον θάνατο της 3,5 ετών Μαλένας δεν ήταν πιστευτό.

Λύτρας: Κανιβαλισμός σε βάρος μιας εξαιρετικής μητέρας

Ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, μιλώντας στον ΑΝΤ1 για την φημολογία των τελευταίων ημερών, έκανε λόγο για «κανιβαλισμό σε βάρος μιας εξαιρετικής μητέρας».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΛΛΑΔΑΠάτρα: «Δεν βρέθηκαν δείγματα ασφυκτικού θανάτου» στην ιστοπαθολογική της Τζωρτζίνας
1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ
«Η μητέρα έχει μιλήσει δύο φορές σε μια τηλεοπτική εκπομπή τηλεφωνικά και έχει δώσει και μια συνέντευξη. Όλα τα υπόλοιπα που ακούγονται ότι μίλησαν μαζί της, κάρτες με τα λεγόμενα της που αναπαράγονται, δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια, δεν έχει μιλήσει με όσους επικαλούνται ότι συνομιλούν με την μητέρα και μάλιστα έχουν και κάρτες με τα λεγόμενα της», είεπε.

«Υπάρχει δημοσιογραφικός κανιβαλισμός με πράγματα που ουδέποτε έχουν συμβεί, όπως ότι το τρίτο παιδί κατάπιε τσιγάρα και νοσηλεύθηκε επί 30 ημέρες στην Εντατική. Δημοσιογράφος δημοσίευσε φωτογραφίες από το νεκροτομείο. Άλλος δημοσίευσε προσωπικά ιατρικά δεδομένα που δεν σχετίζονται με την εν λόγω υπόθεση. Βγαίνουν άνθρωποι που αναφέρουν πως ήταν του περιβάλλοντος τους και που το ζευγάρι δεν τους γνωρίζει καν. Είναι ανθρωποφαγία», πρόσθεσε ο Απόστολος Λύτρας, λέγοντας πως το ζευγάρι εξετάζει να ζητήσει παρέμβαση από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης και τις Ενώσεις Συντακτών.

Σε ότι αφορά την ουσία της υπόθεσης, είπε πως «δεν είναι κατηγορούμενη, δεν έχουμε κατηγορούμενους σε αυτήν την υπόθεση», συμπληρώνοντας πως «δεν μπορεί να βγει από το σπίτι της, την βρίζουν, της λένε ότι σκότωσε τα παιδιά της».

«Κάπου πρέπει να μπει ένα φρένο. Εμείς από την πρώτη στιγμή περιμένουμε να βγουν όλες οι εξετάσεις», είπε ο κ. Λύτρας, λέγοντας ακόμη πως «ο πατέρας μου μετέφερε ότι ο σύζυγος του ήταν μια εξαιρετικής μητέρα που ήταν διαρκώς πάνω από τα παιδιά της. Ακούσαμε και από σοβαρό μέσο ενημέρωσης, ότι άργησε να πάει στην κηδεία του παιδιού τους γιατί έπινε καφέ. Μιλάμε για κανιβαλισμό», τόνισε.

«Αν υπάρξει κατηγορούμενος ή κατηγορούμενη θα το δούμε τότε. Περιμένουμε από τους γιατρούς και τους ιατροδικαστές, αυτούς που έχουν δει και εξετάσει τα παιδιά και όχι από όσους έχουν δει φωτογραφίες και βγαίνουν και κάνουν δηλώσεις. Από αυτούς περιμένουμε να δούμε που θα καταλήξουν», κατέληξε.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA