Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
22.05.2023

Παρέμβαση Ρουβίκωνα στο σπίτι του Γιώργου Γεραπετρίτη

Τα μέλη της αντιεξουσιαστικής συλλογικότητας πέταξαν τρικάκια έξω από το σπίτι του υπουργού Επικρατείας, έγραψαν συνθήματα με σπρέι και στη συνέχεια αποχώρησαν.
Παρέμβαση Ρουβίκωνα στο σπίτι του Γιώργου Γεραπετρίτη

Παρέμβαση με τρικάκια και μπογιές στο σπίτι του υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη πραγματοποίησαν μέλη του Ρουβίκωνα το πρωί της Πέμπτης.

Τα μέλη της αντιεξουσιαστικής συλλογικότητας πέταξαν τρικάκια έξω από το σπίτι του υπουργού, έγραψαν συνθήματα με σπρέι και στη συνέχεια αποχώρησαν. Έως τώρα η αστυνομία δεν έχει προχωρήσει σε προσαγωγές.

Ο «Ρουβίκωνας» σε ανάρτησή του χαρακτηρίζει τον Γιώργο Γεραπετρίτη «σκιώδη» υπουργό, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Είναι ο λεγόμενος “σκιώδης πρωθυπουργός”, είναι το πλυντήριο για τα κακώς κείμενα της κυβέρνησης, όπως ορίζουν άλλωστε τα καθήκοντα του υπουργού Επικρατείας. Το πλούσιο βιογραφικό του Γεραπετρίτη είναι μια μερίδα από τα ίδια, ό,τι συναντάμε κάθε φορά ψάχοντας πληροφορίες για το ποιόν των πολιτικών διαχειριστών της χώρας. Ακαδημαϊκή πορεία περιωπής, βαθιά διαπλοκή με το κράτος, εκλεκτικές συγγένειες, ισχυρές πλάτες, λεφτά και ένας σωστός γάμος».

Δείτε εδώ το βίντεο αλλά και το κείμενο του Ρουβίκωνα για την παρέμβαση.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.