Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
22.05.2022

Παρασκευή και Κυριακή made in Barreldier!

Το Barreldier ανάβει τα φώτα της ολονύκτιας διασκέδασης κάθε Παρασκευή και κατευνάζει τα πνεύματα στο κυριακάτικο brunch.
Παρασκευή και Κυριακή made in Barreldier!

Το νέο απόκτημα του κέντρου, το Barreldier, κατέστρωσε για τα μάτια μας και τη ευχαρίστησή μας και μόνο, το πρόγραμμα των πλέον αγαπημένων στιγμών διασκέδασης που, σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες, προτιμούν οι Έλληνες. Συγκεριμένα, σας προειδοποιούμε πως η ανυπομονησία  σας να αφήσετε το γραφείο και τις υποχρεώσεις την Παρασκευή το απόγευμα πρόκειται να γίνει ακομη μεγαλύτερη- έως και αβάσταχτη-  αφού μετά τις 18.00 ανοίγει τις πύλες του ένα λαχταριστό free buffet και η Elena D. Papavasileiou υπόσχεται να μας απογειώσει με τις μουσικές επιλογές της. Τα πράγματα μπορούν φυσικά να γίνουν ακόμη πιο άγρια αφού τη σκυτάλη αναλαμβάνει, έπειτα, ο Κωστής Παπαζέτης και δε διστάζει να συνεχίσει μέχρι τα πρώτα σημάδια πως σας βρήκε το χάραμα. ‘Ολα αυτά για να ξεκινήσει φαντασμαγορικά το σαββατοκύριακό σας, το οποίο, εάν ξεκινά έτσι, προβλέπεται, φυσικά, να είναι επεισοδιακό.

Φοβάστε πως με αυτές τις συνήθειες του weekend, θα σας απολύσουν στο τέλος; Εδώ, λοιπόν, μεριμνά ξανά το Barreldier και έρχεται να δώσει τη λύση βάζοντάς σας σε τάξη με το Barreldier Sunday Brunch. Από 13.00 έως 18.00 κάθε Κυριακή, μπορείτε να συγκροτήσετε τις σκέψεις και τα προγράμματά σας καθώς και να συζητήσετε τα τεκταινόμενα της προηγούμενης νύχτας πάνω από τηγανητά αυγά, pancakes, croquet monsieur, croquet madame, bloody Mary κι ένα σωρό άλλες επιλογές. Καθημερινές ή σαββατοκύριακα, το Barreldier υπόσχεται να μας δίνει το καλύτερό του εαυτό.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.