Ο όμιλος ξενοδοχείων Canaves Oia της Σαντορίνης ανανεώνει τη γαστρονομική του ταυτότητα

Η Σαντορίνη δεν είναι τυχαία ένας από τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς προορισμούς στη Μεσόγειο. Επιβλητικό τοπίο, συναρπαστική ιστορία, κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, μοναδικά τοπικά προϊόντα, σπουδαία κρασιά, υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και γαστρονομία που εξελίσσεται διαρκώς, την κάνουν μοναδική στον κόσμο.

Σε αυτό τον υπέροχο από κάθε άποψη τόπο, ο όμιλος Canaves Oia, έχοντας ήδη μία πορεία 35 ετών στο ξενοδοχειακό τοπίο της χώρας και έχοντας λάβει σημαντικές διεθνείς διακρίσεις, φέτος παρουσιάζει μια εντελώς ανανεωμένη γαστρονομική ταυτότητα, επενδύοντας πρωτίστως στο ανθρώπινο δυναμικό του και δίνοντας τον λόγο στους chef Στέλιο Αρακά, Τάσο Στεφάτο, καθώς  και τον γνωστό pastry chef Θανάση Τσαγλιώτη.

Ο Στέλιος Αρακάς ο νέος executive chef και των τριών ξενοδοχείων του ομίλου Canaves Oia.

Ο Στέλιος Αρακάς ο νέος executive chef και των τριών ξενοδοχείων του ομίλου καλείται να αναπτύξει τρία διαφορετικά θεματικά concept: Στο εστιατόριο Petra του κομψού Canaves Oia Suites θα εφαρμόσει ένα fine dining concept, παρουσιάζοντας μία μοντέρνα κουζίνα βασιζόμενη σε ελληνικές και μεσογειακές γεύσεις και στο Veranda Caviar & Seafood Cocktail Bar-Restaurant του exclusive και γραφικού Sunday Suites θα δώσει τον λόγο στην σύγχρονη ψαροφαγία και το χαβιάρι. Ολοκληρώνοντας, στο Infinity Cocktail Bar-Restaurant του boutique ξενοδοχείου Canaves Oia Hotel το μενού θα βασίζεται στο εξαιρετικής ποιότητας κρέας και στις ιδιαίτερες κοπές του.

Ο chef Τάσος Στεφάτος αναλαμβάνει το εστιατόριο του Epitome, στο Αμμούδι.

Την ίδια στιγμή, στο πανέμορφο Epitome, το ολοκαίνουριο ξενοδοχείο του ομίλου που εγκαινιάστηκε πρόσφατα στο Αμμούδι, τον λόγο έχει ο chef Τάσος Στεφάτος ο οποίος ετοιμάζει ένα μενού-έκπληξη γεμάτο φρέσκιες ιδέες, ενώ στο bar θα βρίσκεται ο καταξιωμένος bartender Γιάννης Καραβίας.

Τέλος, ο γνωστός από τα βραβευμένα  εστιατόρια με αστέρι Michelin Coworth Park της Dorchester Collection στο Ascot και Seven Park Place στο Λονδίνο, καθώς και από την εξαιρετική δουλειά του στο αθηναϊκό ζαχαροπλαστείο La Maison, Θανάσης Τσαγλιώτης, αναλαμβάνει από φέτος τα γλυκά σε όλο τον όμιλο Canaves Oia, ως executive pastry chef.

Ανανεωμένοι χώροι, νέες ομάδες στις κουζίνες, νέοι αλλά και καταξιωμένοι σεφ , έμπειροι καθώς και πολλά υποσχόμενοι επαγγελματίες στο χώρο του μπαρ και του οίνου, νέοι σημαντικοί συνεργάτες και ευφάνταστα γαστρονομικά event, υπόσχονται ένα πολύ ενδιαφέρον και γευστικό καλοκαίρι.

Γιώτα Παναγιώτου