Categories: Ο ΚΑΙΡΟΣ

Ο Καιρός για την Τετάρτη 19/8

Τοπικές νεφώσεις αναμένονται το μεσημέρι και το απόγευμα της Τετάρτης στα ηπειρωτικά όπου θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανόν πρόσκαιρη καταιγίδα στα βόρεια ορεινά.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις αναμένονται στα βόρεια τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν  μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 και πρόσκαιρα τις απογευματινές ώρες έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 36 βαθμούς κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις αναμένονται τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν  μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 34 βαθμούς κελσίου.

Σε Μακεδονία και  Θράκη  ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις αναμένονται το μεσημέρι και το απόγευμα οπότε θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανόν πρόσκαιρη καταιγίδα στα ορεινά . Οι άνεμοι θα πνέουν  μεταβλητοί 2 με 4 και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 34 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι  γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν  δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και από αργά το βράδυ στο βόρειο Ιόνιο νότιοι νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 34 βαθμούς κελσίου. Στην ‘Ηπειρο 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις αναμένονται τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και κυρίως τα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν  από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά πρόσκαιρα 5 μποφόρ. Βαθμιαία στα νότια δυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 36 και τοπικά 37 βαθμούς κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την  Κρήτη ο καιρός θα είναι καλός. Οι άνεμοι θα πνέουν  βορειοδυτικοί 4 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 32 βαθμούς κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι αίθριος.Οι άνεμοι θα πνέουν  από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 34 βαθμούς κελσίου.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA