Categories: Ο ΚΑΙΡΟΣ

Ο Καιρός για την Κυριακή 22/8

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κατά διαστήματα αναμένονται την Κυριακή στη Μακεδονία, τα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια και την Κρήτη. Από το απόγευμα βαθμιαία θα σταματήσουν στις περισσότερες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στο Αιγαίο 6 βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ.

Λίγες λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρους όμβρους τις απογευματινές ώρες, αναμένονται στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά 5 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 30 βαθμούς κελσίου και στα ανατολικά έως 28 βαθμούς κελσίου.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρους όμβρους τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες αναμένονται στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοδυτικοί 3 με 4 και βαθμιαία νότιοι 4 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 28 βαθμούς κελσίου.

Σε Μακεδονία και Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στη Μακεδονία με σποραδικούς όμβρους, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά 5 και βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 29 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μεγίστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε νησιά Ιονίου, Ηπειρο, δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 και στο Ιόνιο βαθμιαία τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 32 βαθμούς κελσίου. Στην Ηπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πρόσκαιρους όμβρους κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 30 βαθμούς κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες, με σποραδικές βροχές στη βόρεια Κρήτη και τις πρωινές ώρες στις δυτικές Κυκλάδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5, στα ανατολικά 6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 29 βαθμούς κελσίου.

Στα Νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 30 βαθμούς κελσίου.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA