Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
10.08.2022

O Chrome θα εμποδίζει αυτόματα όλα τα flash auto-play και άλλο κακόβουλο λογισμικό

Η λειτουργία αυτή θα ξεκινήσει επίσημα την 1η Σεπτεμβρίου.
O Chrome θα εμποδίζει αυτόματα όλα τα flash auto-play και άλλο κακόβουλο λογισμικό

Η Google όρισε την 1η Σεπτεμβρίου ως την καταληκτική ημερομηνία για “πάγωμα” των διαφημίσεων Flash σε όλες τις ιστοσελίδες. Από εκεί και έπειτα, ο χρήστης θα μπορεί να “ξεπαγώσει” το υλικό Flash με δεξί κλικ αν το επιθυμεί. Το “πάγωμα” αφορά μόνο μη-σημαντικό Flash υλικό. Αυτό σημαίνει ότι θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά οι ενσωματωμένοι Flash Players για videos, αλλά επιτέλους θα σταματήσει το ενοχλητικό auto-play των διαφημίσεων Flash.

Εκτός των θεμάτων ασφαλείας και τη γενικότερη κατακραυγή για τον Adobe Flash Player, η Google αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτήν την κίνηση λαμβάνοντας υπόψιν ότι το υλικό Flash επιβαρύνει σημαντικά τη λειτουργία του Chrome browser έχοντας έτσι επιπτώσεις στην απόδοση και στην αυτονομία των συσκευών.

Ήδη από τον Ιούνιο, η Google προειδοποίησε ότι, σε συνεργασία με την Adobe, θα αλλάξει τον τρόπο που τα δεδομένα με Flash παρουσιάζονται στις ιστοσελίδες και η συγκεκριμένη ενέργεια ήταν διαθέσιμη από τότε σε όσους χρησιμοποιούν beta εκδόσεις του Chrome. Ωστόσο η επίσημη έναρξη θα γίνει για όλους την 1η Σεπτεμβρίου 2015. 

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.