Categories: ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

O Be Svendsen ζωντανά στην Αθήνα

O Be Svendsen θα βρίσκεται την 1η Μαρτίου στο θρυλικό Galaxy Bar του Hilton, για να μας χαρίσει ένα μοναδικό live Dj set, παρέα με την ομάδα Come & Save Me (Nixxie & John John) με θέα την Ακρόπολη και το Λυκαβηττό.

O Δανός Lasse Bruhn Svendsen (Be Svendsen) παράγει ένα οργανικό και νομαδικό στυλ της techno. Ξεκίνησε τα solo projects του το 2011 βγάζοντας μια σειρά από EP και Remix, αλλά μετά από την αναστάτωση που έφερε έγινε το μεγάλο breakthrough στη διεθνή σκηνή το 2014. Καθώς εξερευνούσε τα διάφορα είδη μουσικών, ο Be ανέπτυξε ένα είδος υπνωτικής-ερημικής-σαμανικής-techno μουσικής που συνδυάζει φωνητικά, ηχογραφήσεις, νοσταλγικά samples και live όργανα συνδυάζοντας τις συλλογικές αξίες του επαναλαμβανόμενου ρυθμού της μουσικής.

Ο Νixxie (Νίκος Ιατρού), συνιδρυτής του Come & Save Me ζει και εργάζεται  στην Αθήνα κατά τους χειμερινούς μήνες, και στην Μύκονο τους υπόλοιπους, ενώ ταξιδεύει ασταμάτητα ανά όλο τον κόσμο, συλλέγει ιδέες, concepts και δημιουργεί γέφυρες στη μουσική όπως η συνεργασία του με τον Be Svendsen. Σαν μουσικός παραγωγός πρόσφατα κυκλοφόρησε δύο ολοκαίνουργια κομμάτια με έντονο ελληνικό χαρακτήρα το Politisa και το Sophia, που «σαμπλάρει» το τραγούδι της Σοφίας Λόρεν από τη ταινία Το παιδί και το δελφίνι.

Το όνομα “Galaxy” δεν έχει επιλεγεί τυχαία. Ο τελευταίος όροφος του Hilton Αθηνών μοιάζει ν’ αγγίζει τ’ αστέρια και ν’ αποτελεί πύλη εισόδου σε άλλο Γαλαξία.

Πρώτη εντύπωση: η συγκλονιστική θέα! Όλη η Αθήνα απλώνεται μπροστά σου: Ακρόπολη, Λυκαβηττός, Πειραιάς, Πύργος Αθηνών, Λόφος Υμηττού, φωτισμένες λεωφόροι, δεν ξέρεις πού να πρωτοκοιτάξεις. Ο ορισμός της πανοραμικής θέας, που σε συγκινεί και σε συνεπαίρνει. Αυτό το σκηνικό «σηκώνει» ένα καλό κρασί κι ένα ωραίο δείπνο. Απολαύστε υπέροχα μεσογειακά πιάτα σερβιρισμένα με τον πιο ευφάνταστο τρόπο. Οι λάτρεις της ασιατικής κουζίνας θα ξετρελαθούν με το sushi bar.

 Η είσοδος στο event είναι 15 Ευρώ ανά άτομο. Στην τιμή περιλαμβάνεται ένα ποτό.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA