Categories: ΕΛΛΑΔΑ

Ο Αντώνης Σαμαράς στην εκδήλωση για τα 40 χρόνια της ΝΔ

Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς κατά την εκδήλωση για τα 40 χρόνια της ΝΔ, καταλογίζοντάς του αθεράπευτο λαϊκισμό. «Φανατίζουν κάποιους, αλλά τρομάζουν πολύ περισσότερους», ανέφερε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος στην αξιωματική αντιπολίτευση. Σύμφωνα με τον Πρωθυπουργό, οι υποσχέσεις για παροχές με δανεικά και «τα μισόλογα που κρύβουν πίσω τους σχέδια για αληθινή φορολογική επιδρομή» τρομάζουν.

Ο κ. Σαμαράς σχολίασε σκωπτικά και τις επισκέψεις του Αλέξη Τσίπρα στο Βατικανό και στο Άγιο Όρος. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως αν και τους ενοχλούν τα θρησκευτικά σύμβολα «τρέχουν για προσκύνημα πότε στο Άγιο Όρος πότε στο Βατικανό». Ο Πρωθυπουργός δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές και για τους χειρισμούς του ΠΑΣΟΚ προ κρίσης.

Αντιθέτως χαρακτήρισε ως πυλώνα σταθερότητας τη ΝΔ. «Είμαστε υπερήφανοι για τη Νέα Δημοκρατία. Έχουμε γερές ρίζες, πατάμε γερά στο παρόν και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το άλμα προς το μέλλον», σημείωσε και συμπλήρωσε: «Εμείς οι Νεοδημοκράτες είμαστε υπερήφανοι για αυτό που κάναμε πριν 40 χρόνια και εξακολουθούμε να είμαστε περήφανοι». Τέλος, ο Αντώνης Σαμαράς επανέλαβε ότι η χώρα δεν θα χρειαστεί νέο μνημόνιο, προσθέτοντας μάλιστα πως «έχουμε τη δυνατότητα να σταθούμε την επόμενη χρονιά και χωρίς τα χρήματα του τωρινού μνημονίου».

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA