Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
28.11.2022

Ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης και οι The Clumsies δίνουν ραντεβού στο εστιατόριο CTC για πολύ καλό σκοπό

Την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου το CTC ανοίγει τις πόρτες του και υποδέχεται τους The Clumsies (#6 The World’s 50 Best Bars), ώστε μαζί να δημιουργήσουν μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία με φιλανθρωπικό πρόσημο.
Ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης και οι The Clumsies δίνουν ραντεβού στο εστιατόριο CTC για πολύ καλό σκοπό

Η νέα χρονιά έφτασε και μαζί την υποδεχόμαστε με ανανεωμένη διάθεση, νέα events, καινούρια projects και ένα δείπνο για καλό σκοπό. Έτσι την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου το CTC ανοίγει τις πόρτες του και υποδέχεται τους The Clumsies (#6 The World’s 50 Best Bars), ώστε μαζί να δημιουργήσουν μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία με φιλανθρωπικό πρόσημο.

Ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης θα μπει στην κουζίνα και οι Βασίλης Κυρίτσης και Νίκος Μπάκουλης θα πάρουν θέση πίσω από το μπαρ, όλοι οι παρευρισκόμενοι θα απολαύσουν ένα εξαιρετικό δείπνο με cocktail pairing και τα έσοδα θα διατεθούν στην Κιβωτό του Κόσμου.

Σε αυτήν την ιδιαίτερη βραδιά οι παρευρισκόμενοι θα γευτούν διάσημα signature πιάτα του CTC, όπως η πολυσυζητημένη Βελουτέ Καλαμπόκι που για την ημέρα αυτή θα έρχεται συνοδευόμενη από το ξεχωριστό Natural Mango Wine των The Clumsies, αλλά και ανατρεπτικούς για το concept του fine dining συνδυασμούς, όπως το CTC Hot Dog με το σπιρτόζικο Hot Dog & Cola.

Συνολικά το μενού θα αποτελείται από 7 στάδια και κάθε πιάτο θα έχει μαζί του το δικό του αγαπημένο και άκρως ταιριαστό cocktail. Το μενού κοστίζει 120€ το άτομο και μέρος των εσόδων θα διατεθεί στην Κιβωτό του Κόσμου. Η κράτηση είναι απαραίτητη.

CTC, Ουμπλιανής 14 & Διοχάρους 27, Ιλίσια. Τηλ. Κρατήσεων: 2107228812. 

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.