Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
22.10.2021

Το «Τhe Notebook» γίνεται σειρά

H ταινία που έχει αγαπηθεί από χιλιάδες γυναίκες μεταφέρεται στη μικρή οθόνη.

Tι κι αν έχουν περάσει σχεδόν 20 χρόνια από τότε που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το βιβλίο «Τhe Notebook»; Τι κι αν η ομώνυμη ταινία μετράει επίσης πάνω από δεκαετία από την πρεμιέρα της στους κινηματογράφους; Ο Νόα και η Άλι δεν έχουν ξεχαστεί και αποτελούν ένα ζευγάρι που έχει μπει στις καρδιές πολλών θεατών.

Για όλους αυτούς τους φαν λοιπόν, που έχουν ρίξει κλάμα με αυτή την ιστορία, που έχουν ποστάρει ατάκες της στο Facebook, τα νέα είναι εξαιρετικά και έρχονται μέσα στο κατακαλόκαιρο!

To «Τhe Notebook» επανέρχεται δυναμικά και αυτή τη φορά όχι στη μεγάλη αλλά στη μικρή οθόνη. Όπως αποκάλυψε το Entertainment Weekly, το κανάλι  CW ετοιμάζει σειρά που είναι βασισμένη στο βιβλίο και την ταινία.

Στα επεισόδια της, θα δούμε την εξέλιξη της σχέσης αυτού του ζευγαριού, στο πλαίσιο των πολιτικών και κοινωνικών εξελίξεων που είχε φέρει ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος στα τέλη του 1940 στη Βόρεια Καρολίνα. Αυτό σημαίνει ότι είναι μάλλον απίθανο να δούμε τους πρωταγωνιστές σε μεγάλες ηλικίες, όπως για παράδειγμα έγινε στην ταινία με το σπαρακτικό τέλος.

Το project γίνεται σε συνεργασία με τονΝίκολας Σπάρκς και την Warner Bros. Άλλες λεπτομέρειες, σχετικά για παράδειγμα με το πότε θα βγει στον αέρα ή με τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, δεν έχουν γίνει γνωστές. Ryan Gosling και Rachel ΜcAdams είναι αρκετά δύσκολο να εμφανιστούν ξανά μαζί, γιατί δεν τα πηγαίναν και πολύ καλά στην πραγματική ζωή. Όμως, ποιος ξέρει;

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.