Categories: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Nέο mix από την Noodle των Gorillaz με γυναικείο αέρα

H καρτουνίστικη κιθαρίστρια των Gorillaz, Noodle, κυκλοφόρησε στις 2 Ιανουαρίου στο Soundcloud μία καινούργια playlist, η οποία είναι αποκλειστικά γυναικεία υπόθεση και στην οποία παρελαύνουν μουσικά “kick-ass women” όπως λέει χαρακτηριστικά.

Το mix δεν είναι το πρώτο από μέλος των Gorillaz, καθώς το Δεκέμβριο, ο μπασίστας Murdoc του προσωπικού καρτουνίστικου project του  Damon Albarn κυκλοφόρησε τη δική του playlist. Στο mix της Noodle που τιτλοφορείται  ‘私 Noodle!’, δηλαδή «Εγώ, η Noodle!», δε θα βρει κανείς νέο υλικό των Gorillaz, αλλά σε αυτό μπορεί να ακούσει Grimes, Kali Uchis και Empress of, αλλά και αποσπάσματα συνεντεύξεων της πρωτοπόρου της ηλεκτρονικής μουσικής, Delia Derbyshire αλλά και της κουφής περκασιονίστα, Evelyn Glennie. H Νoodle ανακοίνωσε την κυκλοφορία του mix από τη σελίδα της στο Instagram.

«Ψάχνοντας για νέους ήχους και έμπνευση, βρήκα αυτές τις γυναίκες που με το δικό τους προσωπικό τρόπο, είναι πραγματικές πρωτοπόροι στο γράψιμο, την παραγωγή και τη δημιουργία ΜΟΥΣΙΚΗΣ. Με έχουν εμπνεύσει και ελπίζω να κάνουν το ίδιο και σε εσάς.»

Πηγή: NME

Ελένη Τζαννάτου

Share
Published by
Ελένη Τζαννάτου