Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
09.08.2022

Νέα υπόθεση για σεξουαλική κακοποίηση που εμπλέκεται η Ελληνογαλλίδα υφυπουργός του Μακρόν

Νέα καταγγελία, για σεξουαλική κακοποίηση αντιμετωπίζει η Ελληνογαλλίδα υφυπουργός  Ανάπτυξης, Γαλλοφωνίας και Διεθνών Συνεργασιών της Γαλλίας, Χρυσούλα Ζαχαροπούλου για την περίοδο που ασκούσε το επάγγελμα της γυναικολόγου.
Νέα υπόθεση για σεξουαλική κακοποίηση που εμπλέκεται η Ελληνογαλλίδα υφυπουργός του Μακρόν

Πρόκειται για την τρίτη στη σειρά καταγγελία εις βάρος της πολιτικού καθώς η πρώτη ήρθε στις 25 Μαΐου και στις 16 Ιουνίου έγινε άλλη μία. Οι καταγγελίες που αφορούν την περίοδο που η υφυπουργός ασκούσε την ιατρική, κάνουν λόγο για «βιασμό», με την εισαγγελία του Παρισιού που ασχολείται με την υπόθεση, να σημειώνει ότι εξετάζονται «μέσα σε ιατρικό πλαίσιο».

Η τρίτη καταγγελία αφορά μια γυναίκα, που εμφανίζεται με το όνομα «Jade» και είναι 26 ετών, η οποία ισχυρίζεται στο Γαλλικό Πρακτορείο την Τετάρτη 22 Ιουνίου ότι είχε δεχθεί «σεξουαλική επίθεση» από τη κα Ζαχαροπούλου όταν την είχε επισκεφθεί για να τη συμβουλευτεί στο θέμα της ενδομητρίωσης που αντιμετώπιζε.

Η γιατρός είναι εξειδικευμένη σ΄αυτό. Η εξέταση έγινε παρουσία και ενός ασκούμενου γιατρού. Σύμφωνα με την αφήγηση της Jade, η γυναικολόγος «ανάγκασε τον γιατρό να με εξετάσει». Επειδή δεν ένιωθε άνετα, όμως, το σώμα της ήταν εντελώς σφιγμένο και ανέλαβε η ίδια.

«Μου είπε: «Θα πρέπει να ανοίξεις. Εγώ, δεν είμαι αυτός» Προσπαθούσε, προσπαθούσε, δεν ήταν καθόλου χαρούμενη και ήμουν πολύ νευρική». Η νεαρή γυναίκα είπε ότι δεν θυμάται αν ο γυναικολόγος είχε λάβει τη συγκατάθεσή της πριν την εξετάσει, όπως συνηθίζουν να κάνουν σήμερα γιατροί.

Η Jade, όπως είπε, βίωσε αυτό το γεγονός «τουλάχιστον ως σεξουαλική επίθεση» αλλά δεν έχει υποβάλει καταγγελία σε αυτό το στάδιο. «Νόμιζα ότι κανείς δεν θα με πίστευε, αλλά σήμερα είναι διαφορετικά», είπε, προσθέτοντας ότι «είναι απρόθυμη» να το κάνει.

Πηγή

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.