Categories: ΚΟΣΜΟΣ

Να το αφήσουμε στα 13 να ησυχάσετε;

Υπάρχουν μερικά πολύ σοβαρά υπαρξιακά ερωτήματα. Από που προήλθε ο άνθρωπος; Να ζει κανείς ή να μην ζει; Η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα; Έχει το πέος μου “τίμιο” μέγεθος ή δεν έχει; Αυτό το τελευταίο, που αποτελεί την μεγαλύτερη ίσως αγωνία του μέσου άνδρα, αποφάσισαν να το απαντήσουν κάτι τύποι εκεί στο King’s College του Λονδίνου, με επικεφαλής τον ψυχίατρο Ντέβιντ Βιλ.

Οι ερευνητές θεωρούσαν ότι όλες οι έρευνες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα για μας διαφωτίσουν πάνω στο πόσο μήκος έχει το μέσο ανδρικό μόριο ήταν ψιλοσάπιες, για αυτό έψαξαν όλες τις σχετικές δημοσιευμένες μελέτες που περιλάμβαναν μετρήσεις ανδρικών γεννητικών οργάνων κάθε φυλής και κάθε ηλικίας και έβαλαν τους αριθμούς κάτω. Οι δειγματοληπτικές μετρήσεις συνολικά αφορούσαν 15.521 άνδρες και έχουν γίνει από ιατρικό προσωπικό.

Μελέτησαν τα στοιχεία, έκαναν τα μαθηματικά και κατέληξαν πως το μέσο μήκος του χαλαρού, χωρίς στύση πέους είναι 9,16 εκατοστά (κουλ δεν φαίνεται; μην χαίρεστε, μετά έρχονται τα δυσάρεστα), ενώ διαπίστωσε ότι το ανδρικό όργανο, όταν βρίσκεται σε στύση, έχει κατά μέσο όρο μήκος 13,12 εκατοστών. Στους 100 άνδρες μόνο οι πέντε έχουν πέος άνω των 16 εκατοστών, ενώ επίσης μόνο οι πέντε έχουν πέος μικρότερο των δέκα εκατοστών.
Τα τρομερά αυτά μυαλά, τσέκαραν και κάτι ακόμα. Αν σχετίζεται το μέγεθος του πέους με άλλα σωματικά χαρακτηριστικά, όπως το ύψος, το μήκος των δαχτύλων του χεριού ή το μέγεθος του ποδιού.  Κατά τους επιστήμονες, αν ένας άνδρας έχει μεγάλο πέος, θα φοράει και μεγάλο νούμερο παπούτσι, αλλά δεν είναι και συνθήκη εδώ που τα λέμε. Οπότε κορίτσια sorry, αλλά αν δεν το έχετε καταλάβει ακόμα, πρέπει να σταματήσετε να κοιτάτε τα δάχτυλα των αγοριών ή να τους ρωτάτε αν φοράνε παπούτσι νούμερο 45.
Άλλωστε εδώ που τα λέμε, δεν υπάρχει τρόπος να μάθετε πόσο είναι, αν δεν το δείτε.
POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA