Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
06.07.2022

Morpholio Stencil: Η πρώτη στένσιλ εφαρμογή στον κόσμο για την ψηφιακή σχεδίαση

Από ένα πρόσφατο εξώφυλλο περιοδικού με την Χίλαρι Κλίντον μέχρι τοίχους που έχει ταγγάρει ο Banksy, είναι σαφές ότι η λογική τους έχει μεγάλη απήχηση.
Morpholio Stencil: Η πρώτη στένσιλ εφαρμογή στον κόσμο για την ψηφιακή σχεδίαση

Το morpholio stencil app είναι η πρώτη στένσιλ εφαρμογή στον κόσμο για την ψηφιακή σχεδίαση: σχεδιαστές, αρχιτέκτονες και δημιουργικά όλα τα γνωρίζουν στένσιλ και αυτές τις μέρες, αυτά τα γραφικά μπορεί να δει κανείς παντού. Από ένα πρόσφατο εξώφυλλο περιοδικού με την Χίλαρι Κλίντον μέχρι τοίχους που έχει ταγγάρει ο Banksy, είναι σαφές ότι η λογική τους έχει μεγάλη απήχηση.

Για τους σχεδιαστές συγκεκριμένα, τα στένσιλ πάντα έπαιζαν ανεκτίμητο ρόλο, κάνοντάς σχεδόν αβίαστη την πρόσθεση όμορφων λεπτομερειών και έξυπνων προτύπων, συμβόλων, επίπλων και πολύ περισσότερο, σχεδίων για αιώνες.

Όταν Banksy, κάνει στένσιλ σε έναν τοίχο, γέφυρα ή πινακίδα μπορεί να έχει μόνο δευτερόλεπτα για να αφήσει το σημάδι του, πριν από την εξαφάνιση. Ο Βρετανός καλλιτέχνης, με διεθνή φήμη τόσο για το έργο του όσο και την ανωνυμία του, μεταμορφώνει αστικές σκηνές με απίστευτη λεπτομέρεια, αφήνοντας πίσω τα κομμάτια σε μια στιγμή που θα φαινομενικά του πήρε μέρες. «Εδώ είμαστε μάρτυρες, μέσω της τέχνης, της δύναμης του στένσιλ που παραδίδει με αυστηρή λεπτομέρεια, εξαιρετική απόδοση· μία σχεδόν τέλεια βελτιστοποίηση της χειροτεχνίας, της διαδικασίας και του δράματος.», λέει ο Toru Hasegawa, ο συν-δημιουργός του morpholio.

01_Morpholio-Stencil_Design_Cover_04_Banksy_01

Φανταστείτε να είστε σε θέση να δημιουργήσετε αμέσως τη δική σας εργαλειοθήκη του περιβάλλοντος και των προσαρμοσμένων γραφικών για τα σχέδιά σας, να σχεδιάσετε με ένα προσαρμοσμένο σχέδιο, ή να δείτε τις λέξεις, ένα προϊόν ή ένα πρόσωπο στην πλευρά ενός κτηρίου. Οι χρήστες μπορούν τώρα να το κάνουν αυτό, καθώς το stencil morpholio μετατρέπει αυτόματα κάθε εικόνα που βρίσκει, κάνοντάς την ένα προσαρμοσμένο πρότυπο σε δευτερόλεπτα. Επιπλέον, μια σειρά από premade εικόνες και σύμβολα έχουν έντεχνα δημιουργηθεί για αρχιτεκτονικό, εσωτερικών χώρων, βιομηχανικό και γραφιστικό σχεδιασμό.

gif_im_color_dither_16_ezgif-2185619153
02_Morpholio-Stencil_Arch_Cover_05_Audrey
03_Morpholio-Stencil_Interior_Design_Cover_03_desk_04

Πηγή: DesignBoom

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.