Categories: SOCIAL MEDIA

Το μοντέλα του Love Advent αναστατώνουν τις πρώτες ημέρες του 2018

Στις 31 Δεκεμβρίου, η Karlie Kloss, ήταν εκείνη που αποχαιρέτησε το 2017, παίζοντας τένις και φορώντας το αποκαλυπτικό αθλητικό σορτσάκι της, για χάρη της καμπάνιας Love Advent του περιοδικού Love Magazine.

Τι κι αν η «παράδοση» της καμπάνιας λέει πως τα κορυφαία supermodels παρελαύνουν από αυτή κατά τον μήνα Δεκέμβρη κάθε έτους, εκείνη φέτος αποφάσισε να κατακλύσει με σέξι και τολμηρές στιγμές και τις πρώτες ημέρες του 2018, για να μας μπει καλά!

Έτσι λοιπόν, η πρώτη μέρα του νέου έτους μας υποδέχτηκε με την εκρηκτική και θεάτρικη Hari Nef, που ενσάρκωσε ακόμη και τη στιγμή του οργασμού κατά την παρουσία της στην καμπάνια. Φορώντας τη ρόμπα της και το φλογερό κόκκινο κραγιόν της, αφήνεται στην αντρική… φροντίδα και αναστατώνει τους ακόλουθους της καμπάνιας.

Στις 2 Ιανουαρίου, η Charli XCX μας εξομολογείται πόσο απασχολημένη ήταν φέτος λόγω της ενασχόλησής της με… αγόρια, αγγίζεται μπροστά στον φακό, μοιράζει καυτά φιλιά και φοράει τα πιο αισθησιακά και αποκαλυπτικά βραδινά εσώρουχα, ενώ η 3η μέρα του νέου έτους, υποδέχεται την Jourdan Dunn για την πιο σέξι εκδοχή «αγώνα» baseball που έχετε δει ποτέ σας.

Λουίζα Σολομών-Πάντα

Share
Published by
Λουίζα Σολομών-Πάντα