Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
16.06.2021

Μητσοτάκης στον ΣΚΑΪ: «Η λίστα δόθηκε στη δημοσιότητα, όταν ήμασταν βέβαιοι ότι τα ποσά πληρώθηκαν»

«Δεν είναι μαγειρεμένα τα στοιχεία. Δεν δόθηκαν με πολιτική παρέμβαση», δήλωσε ο πρωθυπουργός σχετικά με τη λίστα των ΜΜΕ και τα ποσά που χορηγήθηκαν για την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι».

Με αφορμή τους 12 μήνες της διακυβέρνησης ΝΔ,  ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε συνέντευξη στον ΣΚΑΪ 100,3 και στους Παύλο Τσίμα και Βασίλη Χιώτη μίλησε για τις επιτυχίες της κυβέρνησης τους πρώτους 12 μήνες, όσο και για τα λάθη.

Σχετικά με τα χθεσινά στοιχειά των νέων κρουσμάτων απάντησε πως «είχαμε μεγαλύτερο πρόβλημα στα χερσαία σύνορα».  «Είμαστε στην αρχή ακόμα. Ο Ιούλιος είναι ένας πολύ δύσκολος μήνας για τον τουρισμό. Οι λίγοι που θα ταξιδεύσουν φέτος θα θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα. Για τη Σερβία ενημερώσαμε και η απόφαση έγινε κατανοητή.Έχουμε ένα σύγχρονο αλγόριθμο που τον βελτιώνουμε και μπορούμε να παίρνουμε αποφάσεις.»

Για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γενικού lockdown, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε πως «θα ξανακλείσουμε τα σύνορα αν χρειαστεί. Αν δούμε έξαρση των επιδημιολογικών στοιχείων».

«Η προσοχή μου είναι απολύτως εστιασμένη στην οικονομία. Σε 10 μέρες από τώρα θα συζητηθεί το ποσό από το Ταμείο Ανάκαμψης. Θα υποστηρίξουμε ένα γενναίο μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα, δήλωσε ο πρωθυπουργός ενώ στη συνέχεια επεσήμανε ότι «κανείς δε μπορεί να χρεώσει την κρίση στην κυβέρνηση. Η οικονομία πριν τον κορωνοϊό πήγαινε μια χαρά. Θα πρέπει κάποιος να είναι πολύ κακόβουλος για να το κάνει αυτό». 

Σχετικά με τη λίστα των ΜΜΕ και τα ποσά που χορηγήθηκαν για την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι», ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε ότι «η λίστα δόθηκε στη δημοσιότητα, όταν ήμασταν βέβαιοι ότι τα ποσά πληρώθηκαν και έγινε ο έλεγχος ότι οι δημοσιεύσεις έγιναν» και συμπλήρωσε: «Συγκρίνετε τι συνέβαινε στο παρελθόν, όταν από κρατικές ΔΕΚΟ δίνονταν διαφημίσεις για να στηρίζονται έντυπα. Κι εγώ το ξέρω, κι εσείς το ξέρετε και η οικογένεια μου το ξέρει πολύ καλά. Το μόνο που θα μπορούσα να εισπράξω ως κριτική είναι ότι δεν εξηγήσαμε ότι δεν το κάναμε εμείς.  Δεν είναι μαγειρεμένα τα στοιχεία. Δεν δόθηκαν με πολιτική παρέμβαση». 

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.